Emploi Kraanman met ervaring Arr. Diksmuide FORUM JOBS - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: Kraanman met ervaring

Description de l'offre:

Voor een bedrijf in regio Kortemark, actief in de sector van grondsanering, zijn wij op zoek naar een kraanman voor het besturen van een graafmachine. Takenpakket:

- je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de aangeleverde gronden

- je hoopt de aangeleverde gronden op in een put met behulp van een rupskraan

- je houdt het terrein en de machine in goede staat (schoonmaken en onderhoud)

Dit betreft een job op lange termijn, met de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

- je hebt ervaring met een rupskraan

- ervaring met een mesbull is een pluspunt

- je houdt nauwlettend rekening houden met veiligheid, kwaliteit en service

- je kunt zelfstandig werken

- je bent stressbestendig

- in nood heb je er geen probleem mee om je te verplaatsen naar de vestiging in Oostende



Nom de l'employeur: FORUM JOBS

Adresse de l'employeur:
Forum Jobs, Burg 61 bus pand 2, 8820 TORHOUT, BELGIE

Forme de contact: Maaike Deschacht

Pays: Belgique

Région: Arr. Diksmuide

Durée du contrat: Indéterminée

Type de contrat: Temps plein

Expérience: 1 an

Source d'offre d'emploi: VDAB, Services publics de l'emploi, Belgique

Comment faire une demande: Autre - voir texte libre

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

Administratief Medewerker (M/V) -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende (M/V).U bent verantwoordelijk voor onderstaande taken: onthaal van bezoekers; facturatie; administratieve ondersteuning; ondersteuning voor
Vacature.com - 2016-06-22 - Arr. Diksmuide

Beauté Skin Coach (at) Home – Regio Diksmuide -

Directeurs des services administratifs non classés ailleurs
Heb jij de affiniteit, het enthousiasme en positieve mindset om ons nieuwe unieke Beautyconcept mee uit te bouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.Via het welbekende Homeparty systeem bieden wij vanaf
EURO PROMO CONSULT - 2016-09-10 - Arr. Diksmuide

BEN JIJ EEN SOCIAAL PERSOON EN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING? (M/V) -

Responsables des prêts
Voor onze klant, een contactcenter in hartje Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde telefonisten voor outboundprojecten. Uw takenpakket bestaat uit outboundtelefonie waarbij je projectmatig te werk gaat. Je takenpakket is uiteenlopend: van sales, naar
FORUM JOBS - 2016-03-20 - Arr. Gent

chauffeur/ambulancier DRINGEND wegens uitbreiding -

Conducteurs de motocycles
Wij zoeken een chauffeur/ambulancier die instaat voor het vervoer van patienten van en naar verschillende ziekenhuizen en rusthuizen in de buurt. Het vervoer bestaat zowel uit rolwagen,liggend en zittend vervoer. De job is veelzijdig.Extra legale voordelen
VANDERHEEREN ZIEKENVERVOER - 2016-06-01 - Arr. Diksmuide

CHAUFFEUR BULL -

Conducteurs de chariots élévateurs
Pour notre client dans le secteur de l'agro-alimentaire, dans la région d'Ypres, nous sommes à la recherche d'un chauffeur bull. Vous avez le permis & quelques années d'expérience.Possibilité d'embauche après
FORUM JOBS - 2016-07-15 - Arr. Ieper

CHAUFFEUR BULL -

Conducteurs de chariots élévateurs
Pour notre client dans le secteur de l'agro-alimentaire, dans la région d'Ypres, nous sommes à la recherche d'un chauffeur bull. Vous avez le permis & quelques années d'expérience.Possibilité d'embauche après
FORUM JOBS - 2016-09-10 - Arr. Ieper

Chauffeur C met kraanbediening regio Diksmuide -

Conducteurs de poids lourds et de camions
Voor een metaalbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een chauffeur C voor opstart vanaf 31/05/2016. Met de vrachtwagen en laadkraan sta je in voor het leveren en lossen op diverse werven.Zoek je werk? Dan moet je bij Randstad zijn. Want werken is
Randstad Zeebrugge Transport - 2016-06-04 - Arr. Diksmuide

Chauffeur CE (internationaal) -

Conducteurs de motocycles
Voor een meubelzaak in Kortemark zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je levert bestellingen internationaal bij groothandel meubelzaken volgens een vooraf bepaald traject. Je voert de leveringsronde uit met een vrachtwagen volgens de reglementering
FORUM JOBS - 2016-06-14 - Arr. Diksmuide

Dakwerker -

Couvreurs et zingueurs
Voor een firma regio Kortemark actief in dakwerken zijn we op zoek naar een extra dakwerker. Je hebt ervaring met zowel hellende als platte daken. Ervaring met zink is een groot pluspunt.Verloning volgens paritair comité van de bouwsector.Je bent
Konvert Konstrukt Torhout - 2016-08-02 - Arr. Diksmuide

ELEKTROMECHANIEKERS 2 PLOEGEN -

Techniciens en électronique
Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde elektromechaniekers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de installatie en onderhoud van elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken. Of het nu gaat over de plaatsing van een magazijn
FORUM JOBS - 2016-02-28 - Arr. Aalst

EMPLOYE TECHNICO-COMMERCIAL -

Directeurs et cadres de direction, ventes et commercialisation
Comme employé technico-commercial vous êtes responsable pour la prise en charge et le conseil aux clients en ventes comptoires. La réalisation et le traitement des ventes externes en
FORUM JOBS - 2016-04-29 - Arr. Mouscron

ERVAREN LASSER CHASSISWERK -

Soudeurs et oxycoupeurs
- u staat in voor het oplassen van constructies vanuit tekeningen - het is meer robuust laswerk - u moet ook "stapellassen" maar kan perfect worden aangeleerd aan goede lassers- job optie vast - aantrekkelijke verloning- u hebt reeds ervaring
FORUM JOBS - 2016-07-15 - Arr. Roeselare

ERVAREN WINKELBEDIENDE WEEKEND GEZOCHT -

Vendeurs, magasin
Voor onze klant te Merelbeke zijn we op zoek naar een winkelbediende voor het weekend. Je helpt mee met de verkoop van de bakkerij in combinatie met de krantenwinkel (lotto, belegde broodjes,...) Je werkt op zaterdag 10 -16u en zondag 7 - 13u.Leuke vakantiejob!Je
FORUM JOBS - 2016-07-15 - Arr. Gent

GRAFISCH ONTWERPER GEZOCHT - M/V - OPTIE VAST -

Concepteurs graphiques, multimédia – graphistes
Voor onze klant in Wervik zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker. Jouw takenpakket: - Je helpt mee bij het ontwikkelen van websites en webshops. - Je bent verantwoordelijk voor het grafische
FORUM JOBS - 2016-06-27 - Arr. Ieper

HEFTRUCKCHAUFFEUR - OPERATOR -

Conducteurs de chariots élévateurs
Je werkt deels als heftruckchauffeur en deels als operator in een diepvriesgroentenbedrijf. Je werkt meestal van 6u - 14u, maar af en toe werk je ook in ploeg (5u - 13u, 13u - 21u). Je taken bestaan uit het besturen en instellen van de machines en het
FORUM JOBS - 2016-09-10 - Arr. Ieper

LOGISTIEK MEDEWERKER ONTVANGST/VERZENDING ONDERDEL (M/V) -

Directeurs et cadres de direction, approvisionnement, distribution et assimilés
Wij zoeken een gemotiveerd profiel die zich wenst in te zetten voor de afhandeling van ontvangst/ verzendingen van vrachtwagenonderdelen. Je zal hiertoe bijgestaan worden door meerdere collega's, di ejou
Accent Industry Services ROESELARE - 2016-04-22 - Arr. Diksmuide

MEDEWERKER VOEDING -

Emballeurs à la main et autres manœuvres des industries manufacturières

FORUM JOBS - 2016-09-10 - Arr. Diksmuide

MEESTERGAST 2-PLOEGEN -

Superviseurs, bâtiment
Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar ervaren meestergasten die een team kunnen aansturen. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en functioneren van de productievoortgang alsook het coachen van je collega's waarbij je ze duidelijke
FORUM JOBS - 2016-04-15 - Arr. Tielt

ONDERHOUDSTECHNIEKER -

Mécaniciens et réparateurs de machines agricoles et industrielles
Voor een bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker: - Je bent in staat om elektrische schema's te kunnen lezen en begrijpen. - Je kan elektrische problemen oplossen (ong. 30%
FORUM JOBS - 2016-04-15 - Arr. Brugge

Operator (process, productie, machine) -

Régleurs et conducteurs de machines à bois
Machinebediener gezocht met goede kennis van heftruck Taken van de machinebediener Machinebediening - behalen van aantallen Lichte technische interventies doen wegplaatsen van geproduceerde goederen op laadkaaiBen jij de machinebediener die we zoeken?
ADECCO - 2016-03-19 - Arr. Diksmuide

PARKEERWACHTER -

Agents de police
Voor een voedingsbedrijf regio Heuvelland zijn wij op zoek naar een parkeerwachter, dit om toezicht te houden op de bedrijfsparking.Bij deze functie gaat het om ploegenwerk, ook kan het voorkomen dat je in het weekend moet werken. Voor deze functie
FORUM JOBS - 2016-09-10 - Arr. Ieper

Pistoolspuiter (m/v) -

Laqueurs, vernisseurs et assimilés
Voor een metaalfirma in Diksmuide zijn we op zoek naar een pistoolspuiter Je bent verantwoordelijk om metalen onderdelen van een kleurlaag of vernislaag te voorzien. Je hebt kennis van de veiligheidsmaatregelen met betrekking tot chemicaliën en kunt
ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE - 2016-02-22 - Arr. Diksmuide

PROGRAMMEUR CNC -

Régleurs et conducteurs de machines-outils
Auprès de notre client, fabricant des constructions métalliques, nous recherchons un opérateur programmeur CNC. Vous programmez et réglez des machines commandées numériques en languages Heidenhein et Fanuc. Travail
FORUM JOBS - 2016-06-14 - Arr. Veurne

TEAMLEADER (M/V) -

Directeurs et cadres de direction, industrie manufacturière
Voor onze klant te Sint-Niklaas gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgras, zijn we dringend op zoek naar een teamleader met relevante werkervaring. U staat in voor de werkplanning van uw teamleden
FORUM JOBS - 2016-02-22 - Arr. Sint-Niklaas

TECHNIEKER REGIO OOST-VLAANDEREN -

Ingénieurs électroniciens
- Je voert onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan professionele apparaten zoals hogedrukreinigers, veegmachines, schrob -en dweilautomaten en diverse reinigingsapparaten bij klanten op de baan.- Full-time job met optie vast contract.- Een marktconform
FORUM JOBS - 2016-06-09 - Arr. Sint-Niklaas

TECHNISCH OPERATOR GROOTPRODUCTIE VOEDINGSSECTOR M/V -

Fabricants des produits laitiers
Voor één van onze klanten, gevestigd in Lier, rekruteert Forum Jobs een technisch operator. Onze klant in kwestie is een familiebedrijf die zich specialiseert in de ontwikkeling, productie en distributie van sauzen, salades ed. Takenpakket:
FORUM JOBS - 2016-02-13 - Arr. Mechelen

TECHNISCH TEKENAAR GEZOCHT VOOR STERKE KMO REGIO DADIZELE -

Dessinateurs industriels
Jouw takenpakket: - Het ontwerpen en tekenen van hydraulische groepen, ventielblokken en manifolds aan de hand van het 3D tekenprogramma - Elektrische schemas ontwerpen en uittekenen met het 2D tekenprogramma AutoCad Mechanical; schemas blindelings lezen
FORUM JOBS - 2016-07-15 - Arr. Ieper

Wegenwerker -

Manœuvres de chantier de travaux publics
Wegenwerker: - Het trekken van coax kabels in de grond. - Je werkt dagdagelijk met een minigraver om putten de graven om nadien deze kabels hierin te trekken - Je helpt mee met de aansluiting van de kabelsEen zeer gevarieerde job over gans België.
BOUWJOBS - 2016-05-30 - Arr. Diksmuide

Winkelhulp afdeling groenten en fruit -

Vendeurs, magasin
Voor een gekend warenhuis in de regio zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelhulp. Kom je graag in contact met mensen? Kan men op jou rekenen als kassamedewerker? Leer je graag bij over de voeding en retail? We zoeken iemand die instaat voor de afdeling
Konvert Interim Diksmuide - 2016-04-13 - Arr. Diksmuide

 
 
site généré en 19.873423099518 secondes