Emploi KAPPER-KAPSTER MET ERVARING in BEVEREN Arr. Sint-Niklaas HAIRCLUB - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: KAPPER-KAPSTER MET ERVARING in BEVEREN

Description de l'offre:

Je komt in dienst als als allround kapper/kapster bij Kreatos in Beveren. Je kan vlot met je klanten omgaan. Je kan zelfstandig werken binnen een dynamisch team. Het kappersvak heb je onder de knie, zowel vrouwensnitten als herencoupes, zowel basiskleurtechnieken als brushing. Kortom, je bent kapper/ster in hart en ziel.

Kreatos biedt je een boeiende werkomgeving met loon naar werken (geen zwartwerk, alles officieel). Bovendien krijg je een gedegen professionele ondersteuning en begeleiding via de Kreatos cursussen (trends, producten, technieken). Kreatos geeft je daarnaast de kans om je creatief en persoonlijk te ontwikkelen en begeleidt je bij je carrière in het kappersvak.

Kreatos is steeds op zoek naar dynamische mensen met een hart voor het kappersvak. Jij bent verzorgd en trendy. Je werkt graag in teamverband, maar je durft je eigen verantwoordelijkheden nemen. Je kan vlot met mensen om en je bent geboeid door alles wat met haarmode en het kappersvak te maken heeft. je hebt de nodige ervaring in het kappersvak om vlot mee te draaien in je team.



Heures par semaine: 24.0

Nom de l'employeur: HAIRCLUB

Adresse de l'employeur:
HAIRCLUB, Everdijstraat 13 , 2000 ANTWERPEN, BELGIE

Forme de contact: Tamara Lambrechts

Job description courte:
Directeurs des services administratifs non classés ailleurs

Pays: Belgique

Région: Arr. Sint-Niklaas

Durée du contrat: Indéterminée

Type de contrat: Temps partiel

Expérience: Entre 2 et 5 ans

Source d'offre d'emploi: VDAB, Services publics de l'emploi, Belgique

Comment faire une demande: Autre - voir texte libre

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

CNC-operator -

Emballeurs à la main et autres manœuvres des industries manufacturières
Voor een aluminium bedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een CNC-operator! Je wordt tewerkgestelde op de hardware-afdeling en neemt een dagfunctie in.Een interessante dagfunctie binnen een aangename
AGO Jobs & HR - 2016-09-10 - Arr. Sint-Niklaas

Commercieel bediende binnendienst (met technische kennis/affiniteit) -

Représentants et techniciens commerciaux
www.stepstone.be/vacatures----1451017-inline.html?cid=Partner_VDAB Talentus is een merknaam van Plus uitzendkrachten NV.Plus Uitzendkrachten is een innoverende onderneming die flexibele arbeid wil valoriseren tot volwaardige arbeid. Enerzijds wil Plus
TALENTUS SINT NIKLAAS - 2016-08-10 - Arr. Sint-Niklaas

COMMERCIËLE BINNENDIENST RETAIL (m/v) -

Représentants et techniciens commerciaux
Voor een bedrijf dat zich specialiseert in promotiematerialen en brand management, zijn we op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerker. Je staat in voor: Commercieel: - aanspreekpunt voor klanten - Opvolgingsmeetings met klant en afdelingsverantwoordelijke
VIO HR - 2016-08-02 - Arr. Sint-Niklaas

Customer service medewerker -

Représentants et techniciens commerciaux
Voor onze klant in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar 2 bediendes voor een proefproject. Het gaat over een tijdelijke opdracht, zo snel mogelijk op te starten en al zeker tot eind oktober. Jouw taken bestaan uit: bellen, emailen en sms'en naar klanten
Randstad NV - 2016-09-10 - Arr. Sint-Niklaas

Dispatcher technisch bedrijf -

Techniciens en électricité
Voor een dynamisch bedrijf zoeken wij een dispatcher, u zal het eerste aanspreekpunt zijn van de klanten, u verzekert continu en professioneel telefonisch onthaal. U maakt werkorders op en volgt deze op tot aan de afhandeling. U houdt de klanten op de
FLEXTRA INTERIM - 2016-02-13 - Arr. Sint-Niklaas

ERVAREN MAGAZIJNIER -

Employés du service des stocks
Voor een bedrijf te Beveren zijn we op zoek naar een ERVAREN magazijnier (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de correcte orderpicking en verdelingen voor de aan jouw toegewezen klanten. Je rapporteert aan de magazijnverantwoordelijke. Taken: ? klaarzetten
ADECCO BEVEREN - 2016-02-13 - Arr. Sint-Niklaas

FINANCIAL ANALYST -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
www.stepstone.be/vacatures----1404955-inline.html?cid=Partner_VDAB Walters People, behorend tot de groep Robert Walters, specialiseert zich in tijdelijke en permanente rekrutering binnen volgende domeinen:
Walters People - 2016-02-15 - Arr. Sint-Niklaas

Handarbeiders -

Conducteurs de poids lourds et de camions

SYNERGIE SINT-NIKLAAS - 2016-02-13 - Arr. Sint-Niklaas

Junior ICT Coördinator met ervaring in functionele analyse -

Directeurs et cadres de direction, technologies de l’information et des communications
Robert Half Technology heeft een vacature bij één van onze klanten in het Waasland: we zoeken een gedreven Junior ICT coördinator die als rechterhand van de IT Manager zeer breed binnen
Vacature.com - 2016-08-10 - Arr. Sint-Niklaas

Klantendienst medewerker NL-FR -

Directeurs et cadres de direction, ventes et commercialisation
We zijn op zoek naar een vlotte tweetalige medewerker (NL/FR) met een klantgerichte instelling. Je bent vlot en aangenaam aan de telefoon en houdt er ook van om klanten zo te woord te staan. Je kan goed
Vacature.com - 2016-05-02 - Arr. Sint-Niklaas

Logistiek Bediende (m/v) -

Employés du service d’ordonnancement de la production
Mijn klant is een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Logistiek Bediende (m/v) voor de regio Waasland.
Square City - 2016-03-20 - Arr. Sint-Niklaas

Logistiek Planner Productie -

Directeurs et cadres de direction, approvisionnement, distribution et assimilés
Voor een automotive bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een Logistiek planner voor de productie! Je staat in voor het berekenen, plannen en opvolgen van de productie, voor het realiseren van de transportplanning
AGO Jobs & HR - 2016-08-10 - Arr. Sint-Niklaas

Magazijnier -

Employés du service des stocks
Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten gericht op frituren, pizzeria's, shoarma,...Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een gedreven magazijnier die instaat voor volgende taken: laden en lossen; alles op zijn plaats zetten; magazijn
BVBA ACTIVE FOOD AND NON FOOD COMPANY - 2016-07-15 - Arr. Sint-Niklaas

mechanieker / mecanicien coatingapparatuur -

Mécaniciens et réparateurs de machines agricoles et industrielles
Als service technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud en de depannages van de apparatuur bij verschillende klanten. Bij verkoop van nieuwe producten sta je mee in voor de installatie
ANACONDA - 2016-08-10 - Arr. Sint-Niklaas

Meestergast Lasser/Monteerder -

Soudeurs et oxycoupeurs
Voor een jong en dynamisch metaalconstructie bedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een meestergast. Als Meestergast heb je een leidinggevende functie, daarnaast help je ook mee met het lassen en monteren van grote of kleine metaalconstructies (maatwerk)
SYNERGIE LOKEREN - 2016-02-13 - Arr. Sint-Niklaas

MEEWERKEND TEAMLEADER 3 PLOEGEN -

Charpentiers métalliers et monteurs de charpentes métalliques
 Bent u op zoek naar een functie als eindverantwoordelijke in de productie?Kun je de puntjes op de ï zetten en dit op een kordate, beleefde manier t.o.v. je collega's?Dan is dit de job voor
Select HR - 2016-04-13 - Arr. Sint-Niklaas

Onderhoudstechnicus (voor de weekendploeg) -

Techniciens en électronique
Voor een bedrijf in de regio van Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een onderhoudstechnicus voor de vaste weekendploeg. Je zal voornamelijk instaan voor het onderhoud van de transportbanden.Zoek je werk? Dan moet je bij Randstad zijn. Want werken is volgens
Randstad NV - 2016-04-15 - Arr. Sint-Niklaas

Operator-Productiemedewerker (m/v) -

Emballeurs à la main et autres manœuvres des industries manufacturières
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de sturing van de volledige processtroom. Dit houdt onder meer in : - opstart en bediening van de productie-installaties - onderhoud van de productie-installaties
Talentus Sint-Niklaas VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004 - 2016-09-10 - Arr. Sint-Niklaas

Procesoperatoren volcontinu - 12u shiftsysteem (M/V) -

Conducteurs d’installations et de machines de traitement chimique
Voor een chemisch bedrijf regio Waasland ben ik op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren. Je staat in voor het opvolgen van het chemisch proces. Dit proces bestaat uit 11 verschillende functies die je
VIO HR - 2016-09-10 - Arr. Sint-Niklaas

PRODUCTIEPLANNER (M/V) -

Employés du service d’ordonnancement de la production
Voor een productiebedrijf te Temse, zijn we op zoek naar een productieplanner om het bedrijf te versterken. Als productieplanner ben je verantwoordelijk voor het correct en efficiënt plannen van de
VIO HR - 2016-02-13 - Arr. Sint-Niklaas

Projectleider ruwbouw -

Superviseurs, bâtiment
Voor een klant regio SINT NIKLAAS zijn we op zoek naar een PROJECTLEIDER RUWBOUWTAKEN- alle administratie van opmaken van offertes tot oplevering werven- bestellingen en opvolgingen- werfvoorbereidingen: RSZ-meldingen, signalisatieplannen opmaken, ...)-
Vivaldis Construct - 2016-09-10 - Arr. Sint-Niklaas

Schrijnwerker -

Charpentiers en bois et menuisiers du bâtiment
Tewerkstelling voor een firma te Lokeren die actief is in het produceren van buitenschrijnwerk in hout.Als schrijnwerker word je tewerk gesteld op de afdeling waar men de ramen en de deuren maakt en op de afdeling van de eindcontrole waar men de werking
jobmatch - 2016-06-27 - Arr. Sint-Niklaas

Senior Projectleider (klasse 8) -

Directeurs et cadres de direction, bâtiment
ID Recruitment & Training zoekt een Projectleider met volgend takenpakket : Als Senior Projectleider leidt u de klasse 8 bouwprojecten in goede banen De toegwezen projecten betreffen werven van + € 12 mlj U werkt heel nauw samen met uw collega's
ID RECRUITMENT & TRAINING - 2016-03-25 - Arr. Sint-Niklaas

SOLUTION OWNER -

Pharmaciens
In deze functie vormt u de doortastende schakel tussen de eindgebruiker en onze organisatie. We verwachten dat u de klant steeds met respect en op een professionele wijze behandelt. Zo werkt u meteen mee aan het leveren van een kwaliteitsvolle service.
ACCENT - 2016-02-28 - Arr. Sint-Niklaas

Tufter -

Conducteurs de métiers mécaniques à tisser et à tricoter
Je stelt de tuftmachine correct in en grijpt tijdig in als er iets fout loopt. Je zorgt dat de grondstoffen op een correcte manier aangevuld en geknoopt worden. Onregelmatigheiden verbeter je handmatig
ASAP.be - 2016-02-13 - Arr. Sint-Niklaas

Verantwoordelijke gebouwen- en terreinenbeheer (M/V) -

Directeurs généraux d’entreprise
VIO HR is op zoek naar een Facility manager voor een logistiek bedrijf met diverse vestiging in het Waasland: Als verantwoordelijke gebouwenbeheer sta je in voor het technisch beheer van de gebouwen & terreinen waaronder: • Je leidt van begin tot
VIO HR - 2016-02-22 - Arr. Sint-Niklaas

Verkoopsmedewerker kledingzaak -

Vendeurs à l’étal et sur les marchés
Je werkt zo'n 28u/week in een vast uurrooster van dinsdag tot en met zaterdag Actieve verkoop, klanten begeleiden en adviseren, rekken aanvullen, paskamers op orde houden, schoonmaak, stock, etiketteren kledij, acties opvolgen,... Je komt terecht in
Randstad NV - 2016-02-13 - Arr. Sint-Niklaas

Waste treatment officer -

Commissaires-priseurs et autres experts en évaluation
Voor een bedrijf in Kallo zijn wij op zoek naar een administratieve kracht. Als Waste treatment officer versterk je het team van waste treatment binnen het departement Sales & Marketing Industrial
Vacature.com - 2016-05-02 - Arr. Sint-Niklaas

Werfleider Klasse 8 Bouwbedrijf -

Superviseurs, bâtiment
Als Werfleider Klasse 8 Bouwbedrijf sta je in voor het coördineren en het opvolgen van de werf in uitvoering d.m.v. planning, logistiek, materiaalafroeping etc. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de directie en bewaakt de kwaliteit
McFleming Recruitment - 2016-05-02 - Arr. Sint-Niklaas

Werfleider Wegenbouw -

Superviseurs, bâtiment
Als Werfleider Wegenbouw  ben je verantwoordelijk voor de opvolging van diverse werven in grond- , rioleringen- , en omgevingswerken, gaande van de werkvoorbereidingen, intern tot alle opvolging noodzakelijk op de werf.De coördinatie tussen
Vacature.com - 2016-09-10 - Arr. Sint-Niklaas

 
 
site généré en 16.648552894592 secondes