Emploi IT-consultant met ervaring, (m/v) (Zaventem). RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST Gelieve te mailen naar kleesencv@actiris.be om de gegevens van deze werkgever te bekomen. Solliciteer in de taal (of één van de talen) van de werkaanbieding, met vermelding van de nationale referentie. - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: IT-consultant met ervaring, (m/v) (Zaventem).

Description de l'offre:
NEDERLANDS

Een outsourcing- en consultancybedrijf, gespecialiseerd in IT en gelegen te Zaventem, zoekt IT-consultants met 1 à 2 jaar ervaring

Er wordt gezocht naar personen met minstens 1 jaar ervaring in de IT-sector, die hun vaardigheden verder willen ontplooien en die flexibel en gemotiveerd zijn om bij de klanten IT-taken uit te voeren. Mogelijke taken zijn : - Servidesk : ondersteuning van interne en externe gebruikers in grote en kleine omgevingen, veelal Microsoft georiënteerd- First en second line support- Rollouts van desktops, laptops, mobile devices, printers- VIP-support- Onsite ondersteuning voor interne en externe gebruikers.Profiel:- je bent tweetalig NL-FR met een goede kennis van technisch Engels- Windows en Office hebben voor jou geen geheimen meer- je beschikt over minstens 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en wil je carrière in de IT-sector verder ontwikkelen- je bent bereid om tijd te investeren in je eigen professionele ontwikkeling en hiervoor de nodige certificaten te behalen- aangezien je meestal bij de klant werkt, wordt een aangepaste, klantvriendelijke en professionele houding verwacht- je bent stressbestendig, goed georganiseerd en sterk in communicatie- je beschikt over sterk analytische, technische en communicatieve vaardigheden- je bent flexibel ( de werkuren en de plaats van tewerkstelling worden bepaald door de klant)- motivatie is essentieel- je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs- je beschikt over een blanco strafregister.Aanbod:- Een contract van onbepaalde duur.- Een interessant verloningspakket aangepast aan jouw ervaring en potentieel- Door het volgen van opleidingen kunnen de IT-kennis en de solicitatie- en communicatietechnieken uitgebreid worden

Interesse?Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun cv en motivatiebrief sturen naar de Actiris-consulente Kathleen Leesen. Het emailadres is kleesencv (at) actiris.beVergeet niet het vacaturenummer 316545 te vermelden.



Nom de l'employeur:
Gelieve te mailen naar kleesencv (at) actiris.be om de gegevens van deze werkgever te bekomen. Solliciteer in de taal (of één van de talen) van de werkaanbieding, met vermelding van de nationale referentie.

Forme de contact: kleesencv (at) actiris.be

Job description courte: Analystes de systèmes

Pays: Belgique

Région:
RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Source d'offre d'emploi: Actiris, Services publics de l'emploi, Belgique

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

Adjunct Supermarktdirecteur -

Directeurs généraux d’entreprise
www.stepstone.be/vacatures----1449079-inline.html?cid=Partner_VDAB  Is klanttevredenheid een prioriteit voor jou?Wil je met kwaliteitsproducten werken in een aangename en dynamische omgeving?Heb je ambitie en verantwoordelijkheidszin?Zoek je een
DELHAIZE - 2016-08-02 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Agent comptable et administratif (temps partiel) -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Notre client recherche un collaborateur polyvalent pour assurer sa gestion administrative (incluant la tenue de la comptabilité) ainsi que l'office management de son siège.Informations sur l'entrepriseLa société, filiale
Page Personnel Belgium - 2016-07-28 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Analyste Fonctionnel/Functioneel Analyst(h/f) -

Analystes de systèmes
FRANCAISLe groupe Cronos ne compte pas moins de 4500 professionnels hautement qualifiés (toutes disciplines IT confondues), 300 centres de compétences et une répartition géographique sur 12 localités en Belgique.
\"CBS\" - 2016-09-10 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

assistante(h/f) -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
FRANCAISEntreprise de location de matérielTâches:secrétaireDescription du profil souhaité: Posséder une expérience de minimum 2 ans Avoir des connaissances en
CLOQUET, BERNARD - 2016-02-13 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Bachelor ziekenhuisverpleegkunde - aan boord -

Professeurs d’université et d’établissements d’enseignement supérieur
www.stepstone.be/vacatures----1429385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je profiel Voldaan hebben aan de leerplicht - geen 34 jaar worden in het jaar van inlijving. Belg zijn of de nationaliteit bezitten van
Defensie - La Défense - 2016-05-16 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Bijlesdocent Latijn regio Brussel -

Professeurs d’université et d’établissements d’enseignement supérieur

BIJLESHUIS - 2016-02-28 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

CHAUFFEUR C -

Conducteurs de motocycles
Voor onze klant regio Munsterbilzen zijn we op zoek naar gemotiveerde chauffeurs. Momenteel zijn we op zoek naar een 'CHAUFFEUR C'. Je bent in het bezit van een rijbewijs C Indien je code 95/vakbekwaamheid geldig is tot en met 2020 is dit een pluspunt
Accent - 2016-07-15 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Credit Collector -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Taken: Je steunt een team van 3 collega's en beheert jouw eigen klanten portefeuille Je zorgt voor het opsturen van de rappels Je neemt telefonisch contact op met de klanten Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers Je bent in contact
Accountemps Zaventem - 2016-07-28 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Customer Service Advisor MIS FR/NL voor Worldline - Evening -

Responsables des prêts
Als lid van het ‘Customer Care’ team binnen Atos, bent u een ‘ambassadeur’ van de professionele diensten van IPG Group. Na een opleiding over de activiteiten en de tools bij Atos Wordline, bent u verantwoordelijk voor het beantwoorden van de verschillende
IPG CONTACT SOLUTIONS - 2016-02-13 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Examen en vue du recrutement et de la constitution de réserves de recrutement de chauffagistes/frigoristes, (h/f). -

Mécaniciens-installateurs réfrigération et climatisation
FRANCAISLa Chambre des représentants organise un examen en vue du recrutement et de la constitution de réserves de recrutement de chauffagistes/frigoristes, (h/f).I. CONDITIONS D'ADMISSIBILITE
CHAMBRE DES REPRÉSENTANTS - 2016-06-09 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Financial Manager - Be the finance man of premium companies! -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
www.stepstone.be/vacatures----1448262-inline.html?cid=Partner_VDAB This company will provide you with outstanding clients which will enable you to expand your knowledge in various industries. You will
Blake & Partners Finance - 2016-08-02 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Functional/Business Analyst (FR/Payroll) - The Business Analysts (Cronos) -

Directeurs et cadres de direction, technologies de l’information et des communications
Wat je zal doen: Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen en analyseren van informatie en voor het modeleren van operationele processen Je bent verantwoordelijk voor het modeleren in een UML of BPMN
CRONOS PUBLIC SERVICES - 2016-06-22 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

IJVERIGE STUDENT VOOR DE MAAND AUGUSTUS GEZOCHT IN EVERE - MAGAZIJNIER (m/v) -

Employés du service des stocks
Voor een toonaangevend bedrijf in Evere zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor allerlei magazijnwerk. Ben jij heel de maand augustus beschikbaar en wil jij graag wat bijverdienen? Ben je gemotiveerd en zie je magazijnwerk wel zitten? Solliciteer
VIO HR - 2016-07-15 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Ingénieur chargé de projets et de la gestion technique des sites d'émission, (m/f). -

Ingénieurs électriciens
FRANCAISLa RTBF recherche un ingénieur chargé de projets et de la gestion technique des sites d’émission, (m/f) auprès de la direction des facilités (Real estate & Facility).Fonction à pourvoir en interne
R.T.B.F. - 2016-02-13 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

IT Analyst -

Directeurs et cadres de direction, technologies de l’information et des communications
The company A multinational American company is taking over Belgium! This is a highly dynamic and famous company is building a team in Brussels in order to launch their business in the European capital.
Blake & Partners - 2016-06-04 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Junior Auditor (M/V) - Regio Jette -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior Auditor (M/V).Het bedrijf is gevestigd in regio Jette.De verantwoordelijkheden voor deze functie als Junior Auditor zijn: Je analyseert en evalueert de
ACCOUNTEMPS - 2016-08-02 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Mobiele bewakingsagent Oost & West Vlaanderen -

Employés chargés d’informer la clientèle non classés ailleurs
Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij
Securitas - 2016-08-02 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Mystery shopper Regio MOL -

Mathématiciens, actuaires et statisticiens
Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16- jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van de opdracht.Zoek je werk? Dan moet je bij Randstad zijn. Want
Randstad - 2016-05-28 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Onderofficier paracommando -

Autres membres des forces armées
www.stepstone.be/vacatures----1415003-inline.html?cid=Partner_VDAB Je profiel Voldaan hebben aan de leerplicht - geen 27 jaar worden in het jaar van inlijving. Belg zijn of de nationaliteit bezitten van een lidstaat van de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein,
Defensie - La Défense - 2016-03-26 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

PORTFOLIO MANAGER -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
Voor onze klant gelegen in BRUSSEL (gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer), zijn wij op zoek naar een PORTFOLIO MANAGER (vast contract) Taken: Implementatie van portfolio op basis van gedefinieerde
Vacature.com - 2016-05-16 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Program Coordinator -

Directeurs et cadres de direction, stratégie et planifications
Voor deze unit zoeken wij een PROGRAM COORDINATOR MASTERPLAN ETCS. - Je bent verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van de verschillende Programs, onder leiding van de Portfolio Coördinator
Vacature.com - 2016-07-15 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

SENIOR HR CONSULTANT -

Superviseurs, travail de bureau
 Je wordt betrokken bij de evaluatie en ontwikkeling van talent via assessment, development en learning centers en kan zo je expertise verder ontwikkelen inzake potentieelinschatting.   Als Senior Consultant Talent Selection & Development
Vacature.com - 2016-09-10 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Senior Projectleider (klasse 8) -

Directeurs et cadres de direction, bâtiment
ID Recruitment & Training zoekt een Projectleider met volgend takenpakket : Als Senior Projectleider leidt u de klasse 8 bouwprojecten in goede banen De toegwezen projecten betreffen werven van + € 12 mlj U werkt heel nauw samen met uw collega's
ID RECRUITMENT & TRAINING - 2016-04-24 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Stafmedewerker Brusselwerking (M/V/X) -

Professions intermédiaires du travail social
Het Minderhedenforum ( www.minderhedenforum.be ) is de luidspreker van de meeste interculturele verenigingen. Zo nemen we het al meer dan 10 jaar op voor de etnisch-culturele minderheden in Vlaanderen en Brussel. Door het minderhedenforum is 1+1 gelijk
MINDERHEDENFORUM - 2016-06-14 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Technical Sales Engineer - HVAC -

Ingénieurs électroniciens
A growing HVAC products manufacturer is looking for a sales engineer to represent it in front of the customers, for the region of Flanders (company located in Brussels). Your mission: Manage the client portfolio Visit the clients (building services providers,
Progressive Recruitment - 2016-03-09 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

TECHNICIEN ITINÉRANT (H/F) -

Techniciens en électronique
Pour un de nos clients, nous sommes actuellement à la recherche d'un technicien en électroménager:  Vous êtes responsable de la réparation d'appareils électroménagers auprès de la clientèle
IMPACT - 2016-02-25 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

tweetalig klantendienstmedewerker -

Responsables des prêts
Als "Card Specialist" ben je verantwoordelijk voor het verder helpen van je klanten. Particuliere klanten zullen bij jou terecht komen als ze een probleem hebben met hun kredietkaart of bankkaart maar ook als ze graag wat extra informatie willen
START PEOPLE - 2016-04-22 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Verantwoordelijke Boekhouding & Fiscaliteit -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
www.stepstone.be/vacatures----1457760-inline.html?cid=Partner_VDAB Als gedreven persoonlijkheid wil jij niet enkel voor een grote speler werken, jij eist en verwacht terecht meer van je carrière.
Beobank - 2016-09-10 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Wetenschappelijk kader - dienst medische chemie -

Techniciens d’appareils électromédicaux
www.stepstone.be/vacatures----1407439-inline.html?cid=Partner_VDAB Universitair Laboratorium Brussel Oproep intern-extern Het LHUB-ULB werft een wetenschappelijk kader aan voor de dienst medische chemie, hoofdzakelijk in het labo site Hallepoort. Het
LHUB - ULB - 2016-02-26 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

 
 
site généré en 19.983783006668 secondes