Emploi Host met ervaring in veiligheidsfunctie 20u(m/v) RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST CARE - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: Host met ervaring in veiligheidsfunctie 20u(m/v)

Description de l'offre:
NEDERLANDSCare betekent ‘Passie voor Schoonmaken’. Al vanaf 1974 zorgen wij ervoor dat onze klanten in Vlaanderen en in de Brusselse agglomeratie steeds hun werkdag kunnen starten in een frisse werkomgeving. Vandaag tellen wij meer dan 1.100 collega’s die samen een omzet van ca. 32 miljoen Euro realiseren. Wij maken deel uit van Vebego International: onze Nederlandse moedermaatschappij die als dienstverlener actief is in 4 Europese landen. Bij Vebego én Care staan familiewaarden en duurzame relaties centraal.Taken:Je taken
  • Visuele controle van het gebouw en het melden van storingen aan de gebouwbeheerder;
  • Gastvrij ontvangen en begeleiden van (internationale) bezoekers in de ontvangstruimte en/of vergaderzaal en het aanmelden van deze bezoekers bij ontvangende medewerkers;
  • Het beheren en bedienen van de brandmeldcentrale en de alarmcentrale;
  • Toegangscontrole op in- en uitgaande personen en voertuigen en openen en sluiten van al de toegangen;
  • Servicegericht ontvangen en doorschakelen van binnenkomende telefoongesprekken;
  • Uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden wanneer nodig;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers op gebied van ontvangst van klanten, leveranciers en kleine facilitaire zaken;
  • Schenken van speciale koffies en andere dranken.
 PROFIEL
  • Ervaring in een veiligheidsfunctie is een groot pluspunt
  • Horeca affiniteit en bij voorkeur ervaring met het bedienden en reinigen van speciale koffiemachines
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels
  • Verzorgd voorkomen
  • Klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld
  • Enthousiast
  • Proactief
  • Flexibel
Onze klant biedt een concept aan waarbij werkplekken en vergaderzalen gehuurd kunnen worden.  De omgeving is vergelijkbaar met die van een hotellobby en er wordt een zeer hoge service geboden. Het is essentieel dat je achter dit verhaal staat en dit ook mee verkondigd naar het cliënteel. Als visitekaartje van de opdrachtgever zorg jij voor de hartelijke, gastvriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers, leveranciers en medewerkers. Je staat tevens in voor de veiligheid van het onthaal door in- en uitgaande personen en voertuigen te controleren.Geïnteresseerd ? Bezorg je motivatie én cv aan mevrouw Marie Kauwenberghs via het e-mailadres marie.kauwenberghs (at) care.be. Voor bijkomende inlichtingen kan je bellen naar het nummer 03/287.06.20Aandacht! Voor deze werkaanbieding is het niet nodig Actiris te contacteren. De tekst van deze vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en de eventuele inbreuken op de geldende wetgeving. Heb je een opmerking over deze vacature? Meld het aan Actiris - MCS Werkgevers, Anspachlaan 65, 1000 Brussel.

Nom de l'employeur: CARE

Forme de contact: Mevrouw Marie Kauwenberghs

Job description courte: Agents de sécurité

Pays: Belgique

Région:
RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Source d'offre d'emploi: Public Employment Service of Belgium (ACTIRIS)

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

Administratief Medewerker (M/V) - Jette -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (M/V) voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Het bedrijf is gevestigd in Jette. De eerste maand van de tewerkstelling zal echter
OFFICE TEAM - 2016-03-02 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Audit Practice Leader, (h/f) (Ref.8064) / Audit Practice Leader, (m/v) (Ref.8064) -

Cadres comptables
FRANCAISBpost recherche un Audit Practice Leader, (h/f) (Ref.8064).Objectif de la fonction: *Agir en tant qu’audit partner et diriger la fonction d’audit dans un domaine particulier ou un business segment afin de détecter les risques pouvant
BPOST - 2016-03-23 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

BOEKHOUDER -

Professions intermédiaires de la comptabilité
 Voor onze klant gelegen in Evere (1140) zijn wij op zoek naar een Boekhouder. (ODR 528 574) Interim met optie vast. Taken: U boekt de boekhoudkundige documenten op analytische kostenplaatsen: aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels en diverse
Vacature.com - 2016-09-10 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Conseil juridique, (h/f). -

Avocats
FRANCAISLe Ministère de la Région de Bruxelles-Capitale recherche un conseil juridique, (h/f).Informations générales Fonction : Conseil juridique Type de contrat : A durée indéterminée Administration :
MINISTÈRE DE LA RÉGION DE BXL-CAPITALE - 2016-03-24 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Corporate Concierge NL/FR/EN (Lifestyle Manager) (h/f) / Bedrijfsconciërge NL/FR/EN (Lifestyle manager), (m/v). -

Réceptionnistes (fonctions générales)
FRANCAISSAVVIVA LIFESTYLE MANAGEMENT située à AVENUE LOUISE 523, 1050 Ixelles recherche un Corporate Concierge NL/FR/EN (Lifestyle Manager)(h/f)Tâches:En tant que Lifestyle Manager dans la conciergerie d'entreprise, vous animez
SAVVIVA LIFESTYLE MANAGEMENT - 2016-02-18 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Credit Analyst -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
www.stepstone.be/vacatures----1400625-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Credit Analyst ben je verantwoordelijk voor het identificeren en verlichten van het financiële kredietrisico van het klantenportfolio
DELHAIZE - 2016-02-13 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Customer Service Medewerker (M/V) - Anderlecht -

Représentants et techniciens commerciaux
OfficeTeam is momenteel op zoek naar 2 Customer Service Medewerkers (M/V). Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je zal werken in een team van 10 personen. De verantwoordelijkheden voor deze functie
OFFICE TEAM - 2016-03-09 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Dringend!!! Bedrijfsverpleegkundige (m/v) - Machelen-Vilvoorde -

Personnel infirmier (niveau intermédiaire)
Wij zijn op zoek naar NL/FR verpleegkundige voor Machelen - Vilvoorde voor een interim vervangingscontract (tenminste tot eind juli, waarschijnlijk verlengd). 80% met flexibiliteit op vlak van planning. Je staat in voor de uitvoering en opvolging van
TEMPO-TEAM MEDICA - 2016-06-04 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Enthousiaste Customer Care medewerker -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte, correcte en professionele behandeling van vragen die onze leden stellen. Dit doe je zowel via mail, live chat en telefoon. Naast het klantvriendelijk beantwoorden
Konvert Office Brussel - 2016-06-22 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

ESTHÉTICIEN - INDÉPENDANT (H/F) -

Esthéticiens et assimilés
Aspria est un groupe international de clubs exclusifs de membres, dédiés à la culture, au business, au sport et au bien-être. Le groupe compte actuellement 3 clubs à Bruxelles délivrant chacun un service exceptionnel
Aspria Brussels La Rasante - 2016-06-22 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Head Of Internal Audit -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
www.stepstone.be/vacatures----1386798-inline.html?cid=Partner_VDAB Mission It is the Head Of Internal Audit's mission to make sure Internal Audit is an independent and objective assurance and consulting
EDF Luminus - 2016-02-13 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Helpdesk Advisor FR/NL -

Secrétaires, services juridiques
En tant que helpdesk advisor vous êtes responsable du first line support pour les clients qui éprouvent des problèmes en utilisant l’internet/la téléphonie mobile/la télévision digitale : Vous êtes
FORUM JOBS BRUSSEL - 2016-08-17 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

HR Officer NL/FR -

Superviseurs, travail de bureau
www.stepstone.be/vacatures----1423473-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis dochterbedrijf van de Manpower Groep, is een wereldwijde marktleider in HR services en talent sourcing oplossingen.Aanwezig wereldwijds en dit in meer dan 50 landen. Onze klanten
Experis - 2016-04-24 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

JURIST-SPECIALIST BANCAIR RECHT (personal en private banking) -

Avocats
Je komt terecht in een team van acht medewerkers en bent verantwoordelijk volgende taken:  Bieden van juridische ondersteuning aan de afdeling product management bij de ontwikkeling van nieuwe producten (focus op spaar- en beleggingsproducten
Select HR - 2016-02-14 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Laborant -

Techniciens des sciences chimiques et physiques
Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:- Uitvoeren van een set toegewezen tests en eenvoudig analyses conform de strikte procedures;- Registreren, administreren en rapporteren van de testuitslagen;- Verrichten van standaardmatige kwaliteitscontroles
IMPACT - 2016-03-13 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Leerkrachten NT2(m/v) -

Spécialistes des méthodes d’enseignement
Taken: wij zoeken leerkrachten NT2, met Nederlands niveau C2. flexibel uurooster zaterdagvoormiddag interne opleidingen contract met zelfstandigenstatuut. u heeft reeds ervaring in het lesgeven aan volwassenen en/of in bedrijven. u bent een geboren
CLL TALENCENTRUM - 2016-05-15 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Magasinier vendeur Colruyt Kraainem avec une bonne connaissance du néerlandais(h/f) / Bediende verkoper Colruyt Kraainem met een goede kennis Nederlands(m/v) -

Garnisseurs de rayons
FRANCAISColruyt Group compte plus de 28 000 collaborateurs et plus de 20 entreprises. En plus des différentes formules de magasins telles que Colruyt, OKay et DreamLand, nous disposons également de notre propre bureau de communication,
ETABLISSEMENTS FR. COLRUYT - ETABLISSEMENTEN FR. C - 2016-08-02 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Medewerker Schoonmaak regio Geel/Westerlo (M/V) 17 u/week -

Agents d’entretien dans les bureaux, les hôtels et autres établissements
Care is op zoek naar een nieuwe medewerker om vervangingen te doen bij onze klant regio Geel/Westerlo. Deze is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden.
CARE - 2016-03-31 - Arr. Turnhout

NEDERLANSTALIGE COMMERCIËLE CALL AGENT BRUSSEL DEE -

Responsables des prêts
Je maakt deel uit van een team gedreven collega's, die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. Zowel Outbound (marktstudies, prospectie, verkoop, maken van afspraken,
ACCENT - 2016-05-12 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Payroll Officer in Brussel -

Directeurs et cadres de direction, ressources humaines
Jobomschrijving - Je maakt deel uit van het Compensation & Benefits / Payroll team - Je staat samen met 3 collega's in voor de maandelijkse correcte uitbetaling van de medewerkers - Je bent de single
HR Talents - 2016-08-02 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Personal Assistant to the Senior Vice President Healthcare Benelux - Brussel - 38u -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Als Personal Assistant bied je administratieve en organisatorische ondersteuning aan het segment Healthcare Benelux. Je beheert eveneens het administratief gedeelte van de afdeling Commercial Development.
NV Sodexo Belgium SA - 2016-09-10 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Sales Manager -

Ingénieurs électroniciens
www.stepstone.be/vacatures----1450981-inline.html?cid=Partner_VDAB Function Reporting directly to the General Manager, this position is the perfect opportunity for a highly motivated sales person with a strong management track record who wants to work
Aspria Brussels - 2016-08-10 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Statistician voor Smals - Brussel ... -

Directeurs et cadres de direction, technologies de l’information et des communications
FunctiebeschrijvingAls Statisticus maak je deel uit van een team van 4 data-analisten en stel je statistieken op in het domein van evaluatie en medische controle. Hiervoor werk je nauw samen met artsen,
ONLY SALES JOB - 2016-06-09 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

TALENT MANAGER HRIS (H/F) -

Directeurs et cadres de direction, ressources humaines
En collaboration avec les dirigeants de l'entreprise et les HR Business Partners d'une part et avec le département du Recrutement et Training de Securitas d'autre part, vous pilotez le développement
Securitas NV - 2016-04-21 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Tax Manager -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
www.stepstone.be/vacatures----1410839-inline.html?cid=Partner_VDAB ENGIE integreert verantwoorde groei in de kern van zijn vakgebieden (elektriciteit, aardgas, energiediensten) om de grote uitdagingen
Electrabel, GDF SUEZ - 2016-03-10 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Teamleader direct business m/v -

Responsables des prêts
Als Team Leader sta je in voor het coachen, opvolgen, organiseren, plannen en het commercieel en administratief opvolgen van een team bestaande uit een tiental medewerkers. Je bent sterk in teamwerk, en ondersteunt je medewerkers in hun ontplooiing. Je
Solvus�Brussel - 2016-09-10 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Technicien électroménager - 2000 - 2800 EUR Mensuel

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Vous êtes responsable de la réparation d'appareils électroménagers auprès de la clientèle d'une région définie. De plus, vous assurez la gestion
UNIQUE OFFICE - 2016-07-28 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

UITZENDCONSULENT (E) BRUSSEL CONSTRUCT -

Spécialistes du travail social
Jouw ideale dag ziet er als volgt uit: 80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards
ACCENT - 2016-04-28 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Vendeur, (m/f) batteries (tous types) Activa -

Vendeurs, magasin
FRANCAIS Un magasin spécialisé dans tous les types de batteries, auto, camions, motos et aussi gsm etc… cherche un vendeur (m/f) pour Bruxelles et  Wavre (déplacements prévus entre les 2 magasins) Profil - Bonnes capacités
Pour obtenir les coordonnées de cet employeur, veuillez envoyer un e-mail à dsaerenscv (at) actiris.be . Veuillez postuler dans la langue (ou une des langues) de l’offre en mentionnant la référence nationale. - 2016-02-13 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

zorgondersteuner (SES) -

Instituteurs, enseignement primaire
GBS Windekind zoekt voltijdse zorgondersteuner om samen te werken met de leerkrachten van de derde graad. Diploma onderwijzer, ervaring of Banaba zorg is meerwaarde. Je bent gemotiveerd, creatief en je hebt een hart voor zorg ? Contacteer ons dan via
GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK - 2016-07-15 - RÉGION DE BRUXELLES-CAPITALE / BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

 
 
site généré en 6.7254967689514 secondes