Emploi Elektricien met ervaring (m/v) Arr. Antwerpen ACTIEF INTERIM - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: Elektricien met ervaring (m/v)

Description de l'offre:
Wij zijn op zoek naar een elektricien met ervaring en heel veel goesting om de vonk te laten overspringen! Onze klanten zijn gelegen in regio Boom en gespecialiseerd in elektrische installaties en meet- en regeltechniek voor HVAC. Taken: - Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties; - Je renoveert bestaande elektrische installaties of breidt deze uit; - Je werkt volgens een installatiedossier, een plan of een schema.Contact: Actief interim Boom Antwerpsestraat 55 2850 Boom E-mail: actief.boom (at) actief.be t.a.v. Kelly De Decker of Jens Verelst- Je hebt minstens 3 jaar ervaring als elektricien; - Je bent perfect nederlandstalig (zowel gesproken als geschreven); - Je kan zelfstandig werken.

Nom de l'employeur: ACTIEF INTERIM

Adresse de l'employeur:
ACTIEF INTERIM, Antwerpsestraat 55 , 2850 BOOM, BELGIE

Forme de contact: Team Actief Boom

Job description courte:
Techniciens, contrôle de processus industriels non classés ailleurs

Pays: Belgique

Région: Arr. Antwerpen

Durée du contrat: Indéterminée

Type de contrat: Temps plein

Expérience: Entre 2 et 5 ans

Source d'offre d'emploi: VDAB, Services publics de l'emploi, Belgique

Comment faire une demande: Autre - voir texte libre

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE CAMPING / BIKE TE WIJNEGEM M/V -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Als afdelingsverantwoordelijke zorg je voor een perfecte organisatie en uitstraling van de afdeling Camping en Bike Je geeft hierbij leiding aan medewerkers die je dagelijks weet te motiveren en te coachen
ADECCO ANTWERPEN - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

(assistent-) storemanager Wijnegem - Sport 5341905 / 66 C -

Directeurs et gérants, commerce de détail et de gros
Wil jij deel uitmaken van het nieuwe team van onze klant in Wijnegem? Wij zijn op zoek naar een talentvolle (assistant) store manager met grote interesse voor de betere sportmerken. Manpower Permanent
MANPOWER Kant. Antwerpen Perm Rec - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

assistent van de bedrijfsleider -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
administratieve rechterhand van de bedrijfsleider* onthaal van en telefonische contacten met klanten, partners, leveranciers,...* ondersteuning bij het opmaken van calcullaties en offertes* plaatsen en
Econor BVBA - 2016-04-18 - Arr. Antwerpen

Bediende expeditie -

Courtiers en marchandises
Voor een klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een junior expediteur zeevracht Functieomschrijving: - In een klein team van 2 personen staat u in voor het optimaliseren van bestaande logistieke processen ten einde de effectiviteit te verbeteren en
Vivaldis Interim - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

Ben jij een geboren verkoper? Telenet Mobile Store te Antwerpen zoekt een gemotiveerde collega! -

Vendeurs à l’étal et sur les marchés
Hou je van verkopen? Leg je makkelijk connectie met iemand? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken in de Telenetwinkel in Antwerpen! In deze winkels staan de klanten centraal: Beantwoorden van vragen op een klantvriendelijke en proactieve manier Je ondersteunt
RANDSTAD INHOUSE TELENET - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

Brigadier productie -

Directeurs et cadres de direction, industrie manufacturière
Voor een groothandel in hout zijn we dringend op zoek naar een brigadier.U taken zullen uit volgende aspecten bestaan:- iedere ochtend de productie opstarten na eiking- kleine storingen aan de productielijn
IMPACT - 2016-08-10 - Arr. Antwerpen

Business Analyst Rebate (ad interim) -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
In this temporary assignment as Business Analyst Rebate (ad interim) you will be part of the client’s controlling department. In this engagement you will be responsible for: Implementation and governance
Vacature.com - 2016-06-14 - Arr. Antwerpen

Commercieel Binnendienst Medewerker (Nederlands-Frans) -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Trescal is een bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van metingen en kalibraties. Deze opdrachten worden zowel in ons labo, als onsite bij de klant uitgevoerd. Voor onze vestiging te Berchem (Antwerpen)
Trescal - 2016-09-10 - Arr. Antwerpen

Doctoraatsbeurs domein energie- en milieu-economie - 2016BAPFTEWEX071 -

Mathématiciens, actuaires et statisticiens
Doctoraatsbeurs domein energie- en milieu-economie - 2016BAPFTEWEX071 Het Departement Engineering Management van de Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen zoekt een veelbelovend talent voor een voltijdse Doctoraatsbeurs in het domein energie-
Universiteit Antwerpen - 2016-02-28 - Arr. Antwerpen

Freelance docenten Basis Management te Antwerpen, Gent en Hasselt -

Spécialistes des méthodes d’enseignement
Centrum voor Avondonderwijs VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond-
CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS - 2016-09-10 - Arr. Antwerpen

Hardware Design Engineer -

Ingénieurs électroniciens
U ontwerpt hardware voor elektronische besturingen volgens de overeengekomen klantspecificaties. In samenspraak met de aankoopafdeling kiest u de elektronische componenten. U zorgt a.h.v. een productiedossier voor de technische overdracht aan onze bestukkings-
E.D.&A. - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

INSIDE ACCOUNT MANAGER MET TECHNISCHE AFFINITEIT - 2000 - 3000 EUR Mensuel

Directeurs et gérants, commerce de détail et de gros
INSIDE ACCOUNT MANAGER Commerciële duizendpoot met zeer goede kennis van het Frans Aangename sfeer om in te werken Regio: Kalmthout Onze klant is meer dan 55 jaar actief op de Belgische markt en
Hays Response Antwerpen - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

(junior) transportplanner -

Employés du service des transports
-De routes van de chauffeurs organiseren en plannen -Technische ondersteuning bieden aan de chauffeurs in geval van panne, ongeval, ... (wijziging van reisweg, reistijd, ...) -De dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken -De uitvoering van
Talentus Antwerpen VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004 - 2016-09-10 - Arr. Antwerpen

Keukenplaatser -

Charpentiers en bois et menuisiers du bâtiment
Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een keukenplaatser. - je zet de kasten in elkaar en plaatst ze - ze zorgt voor een smetteloze afwerking - je bent klantgericht en vriendelijk - je werkt in een ploeg van 2 - je kan zelfstandig werken,
BOUWJOBS - 2016-09-10 - Arr. Antwerpen

KOELTECHNIEKER / KOELTECHNICUS -

Techniciens en électricité
Ben jij in het bezit van een A2 diploma of een bachelor diploma klimatisatie of koeltechnieken? Heb je reeds ervaring in de wereld van koeling, HVAC of klimatisatie?Onze klant zoekt momenteel onderstaande profielen: koeltechnische techniekers;
Select HR - 2016-05-28 - Arr. Antwerpen

Maintenance Technician Instrumentation -

Directeurs et cadres de direction, stratégie et planifications

DOSIGN ENGINEERING - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

MEDEVERANTWOORDELIJKE ADMINISTRATIE -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Je bent verantwoordelijk voor de administratie (telefoons, mailings, onthaal studenten) Daarnaast sta je in voor de coördinatie en organisatie van enkele projecten (opleidingsweekends studenten, afstudeerdag
EDUCATIEVE ACADEMIE - 2016-08-02 - Arr. Antwerpen

Medewerker sales support - regio Kontich (m/v) -

Représentants et techniciens commerciaux
OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het sales support team. Onze klant is actief in telecommunicatie en gevestigd in de regio Kontich. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je staat in voor het beheer en de
OfficeTeam - 2016-02-22 - Arr. Antwerpen

Office Assistant (m/v) te Schoten (1058126) -

Secrétaires, services juridiques
Als Office Assistent ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de ondersteunende administratie. Dit betekent dat je alle bezoekers op een klantvriendelijke manier te woord staat en verder helpt. Je zorgt voor een accurate administratieve ontvangst van
Secretary Plus Management Support - 2016-04-10 - Arr. Antwerpen

Onsite Consultant M/V Manpower -

Secrétaires, services juridiques
Perfect match' vinden tussen kandidaat en klant: Rekrutering en selectie van kandidaten en opbouwen van wervingsreserves Uitvoeren van testen Voorstellen van gescreende kandidaten op verschillende openstaande vacatures Dagelijks invullen van personeelsplanningen
MANPOWER GROUP SOLUTIONS - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

Ontwerp Ingenieur - Elektriciteit -

Dessinateurs industriels
Als ontwerper/tekenaar werk je in een team van 4 tekenaars. Je werkt mee aan uitdagende projecten en vertaalt de specs van de klant door de opmaak van tekeningen van sterk -en zwakstroominstallaties, branddetectie, databekabeling, CCTV,… Daarbij denk
NOVA Engineering België - 2016-04-09 - Arr. Antwerpen

Persoonlijk assistent (bijverdienste als student) -

Enseignants, éducation spécialisée
Onze klant is een volwassen man met een fysieke beperking. Hij zit in een rolstoel. We zijn op zoek naar studenten die af en toe (paar keer per maand) bij onze klant willen werken als persoonlijk assistent. Onze klant is veel bezig met wetenschap, filosofie
Randstad - 2016-08-02 - Arr. Antwerpen

Project Medewerker - Administratief Bediende (7 maanden) -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Voor onze klant in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar 30 tijdelijke medewerkers. Binnen het bedrijf wordt nieuwe software geïmplementeerd waardoor tijdelijk extra hulp nodig is om het gewone werk
ASAP ANTWERPEN OFFICE - 2016-09-10 - Arr. Antwerpen

Projectleider gevelbouw -

Ingénieurs civils
Als projectleider draag je de volledige verantwoordelijkheid over de aan jou toegewezen projecten vanaf uitvoering. Eens de werken van start gaan, sta je garant voor het goed functioneren van de werf: planning, maatvoering, overleg met de architect en
SERTEC nv - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

Sterke handlangers voor oproepbasis - regio Schoten (m/v) -

Manœuvres de chantier de travaux publics
Voor onze klant gelegen in Schoten zijn we op zoek naar sterke en gemotiveerde handlangers. Je zal tewerk gesteld worden via oproepbasis door een werfreserve. Takenpakket: • Ontvangst van goederen. • Manueel laden/lossen van vrachtwagens en boten.
VIO INTERIM - 2016-05-15 - Arr. Antwerpen

Sterke handlangers voor oproepbasis - regio Schoten (m/v) -

Manœuvres de chantier de travaux publics
Voor onze klant gelegen in Schoten zijn we op zoek naar sterke en gemotiveerde handlangers. Je zal tewerk gesteld worden via oproepbasis door een werfreserve. Takenpakket: • Ontvangst van goederen. • Manueel laden/lossen van vrachtwagens en boten.
VIO INTERIM - 2016-08-02 - Arr. Antwerpen

STRALINGSBESCHERMINGSAGENT nucleaire sites (m/v) -

Techniciens en chimie industrielle
Ik ben op zoek naar een verantwoordelijk en matuur persoon voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je zal hoofdzakelijk werkzaam zijn op de sites in en Doel, sporadisch ook in de Kempen en in Tihange. Je bent
VIO INTERIM - 2016-04-15 - Arr. Antwerpen

Technisch Aankoper / Contract Manager (Petro)Chemie Antwerpen -

Directeurs et cadres de direction, approvisionnement, distribution et assimilés
Technisch Aankoper / Contract Manager (Petro)Chemie Antwerpen Aankoop Aankoper Senior Buyer Technisch Aankoper Technical Buyer Technical Procurement Technical Purchasing Purchaser Chemie Petrochemie Contract
Progressive Recruitment - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

TECHNISCH BEDIENDE HYDRAULICA -

Secrétaires, services juridiques

FLEXTRA INTERIM - 2016-02-28 - Arr. Antwerpen

Voorbereider Carrossier (m/v) -

Laqueurs, vernisseurs et assimilés
Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE voorbereiders Carrossier (m/v) Tijdens het transport van nieuwe auto zijn er kleine schades opgelopen. Voor het herstellen/spuiten van deze wagens sta je in voor het voorbereidend
ACTIEF INTERIM - 2016-09-10 - Arr. Sint-Niklaas

 
 
site généré en 13.461800098419 secondes