Emploi Customer Service Manager mét logistieke ervaring Arr. Antwerpen Talentus Sint-Niklaas VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004 - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: Customer Service Manager mét logistieke ervaring

Description de l'offre:

- je geeft leiding, coaching en sturing aan uw team van customer service medewerkers - je coördineert de werkzaamheden in uw dienst, en hebt oog voor optimalisatie van werkprocessen waarbij uw team hun taak binnen de vooropgestelde tijd kan uitvoeren volgens de wensen van de klant - je neemt deel aan operationele werkmeetings met klanten - je bent het aanspreekpunt bij klachten of calamiteiten, en onderhoudt een professionele relatie met de klanten/leveranciers - je werkt nauw samen met de Operations manager en Operations Supervisors - je bewaakt het order to cash proces - je bewaakt het facturatieproces, en zorgt ervoor dat facturen èn volledig èn tijdig èn correct naar de klanten worden verstuurd – je doet ook de opvolging van de inkoopfacturen - je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte registratie van KPI’s - je doet controle van kosten en opbrengsten op de juiste kostencenters, - je voert de jaarlijkse functioneringsgesprekken - je adviseert de general manager voor optimalisatie van processen - je bent mede verantwoordelijk voor de naleving van voorschriften inzake veiligheid en kwaliteit - je maakt deel uit van het Management Team

Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een Customr Service Manager met ervaring in de logistiek. - Verloning naar ervaring en kwalificaties - Flexibele job met hoge zelfstandigheid - Hospitalisatieverzekering & groepsverzekering bij vaste indiensttreding - bedrijfswagen - 39u-werkweek met 6 ADVdagen - MC 8euro Interesse? Gelieve CV en motivatie door te mailen naar sintniklaas (at) talentus.be

- Kennis van Office-pakket / SAP-kennis is een pluspunt - logistieke ervaring is noodzakelijk, ervaring met vloeistoffen een pluspunt - kennis van ADR wetgeving - sterk communicatieve persoonlijkheid - people manager - sterk in zakelijke communicatie - analytisch inzicht - sterk in cijfers - matuur stressbestendig persoon - bewijs van goed gedrag en zeden voor te leggen - In bezit van rijbewijs B - Zeer goede kennis van het Nederlands, goede kennis van Engels – kennis Duits, Frans is een pluspunt



Nom de l'employeur:
Talentus Sint-Niklaas VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004

Adresse de l'employeur:
Talentus Sint-Niklaas VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004, , 9100 SINT-NIKLAAS, BELGIE

Forme de contact: Maaike Aendenhof

Job description courte:
Directeurs et cadres de direction, ventes et commercialisation

Pays: Belgique

Région: Arr. Antwerpen

Durée du contrat: Indéterminée

Type de contrat: Temps plein

Expérience: Plus de 5 ans

Source d'offre d'emploi: VDAB, Services publics de l'emploi, Belgique

Permis de conduire:
Voiture jusqu'à 8 passagers; camion jusqu'à 3.5 tonnes

Comment faire une demande: Telephonez à l'employeur

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

913| New Business Sales Medewerkers -

Spécialistes des ventes, secteurs médical et technique (à l’exception des TIC)
In deze rol verkoop je telefonisch, in de binnendienst, de oplossingen van het bedrijf naar zijn klanten toe. De focus ligt voornamelijk op bedrijfsinformatie. Je werkt samen met de accountmanager buitendienst.
START PEOPLE - 2016-03-24 - Arr. Antwerpen

Account Manager Antwerpen -

Directeurs et cadres de direction, ressources humaines
Je hebt minimum twee jaar relevante werkervaring binnen sales (buitendienst) en/of het aansturen van mensen. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met sales en/of rekrutering. Als Account Manager bij
Accent Construct Mechelen - 2016-08-17 - Arr. Antwerpen

Accountmanager Reclamecampagnes -

Directeurs et cadres de direction, ventes et commercialisation
www.stepstone.be/vacatures----1402941-inline.html?cid=Partner_VDAB Jobomschrijving - Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten binnen jouw regio
SALES TALENTS - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

Afsprakenbellers (deeltijds) -

Responsables des prêts
Onze klant, gevestigd te Antwerpen – Berchem, is op zoek naar medewerkers die telefonisch afspraken zullen inplannen. De werkuren situeren zich tussen maandag en vrijdag (geen weekends!) en tussen 14u en 20u30. Concreet werk je dus 30u op weekbasis.
Recrewtment - 2016-08-02 - Arr. Antwerpen

Bediende offerte- en projectondersteuning -

Techniciens du génie civil
Binnen deze functie zal u verantwoordelijk zijn voor de administratieve behandeling van offertes alsook voor het opstellen en opvolgen van onderaannemingscontracten De functie zal ondermeer het volgende omslaan: - Het beheren van bestellingen en uitvoeren
ASAP.be - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

Commercieel medewerker buitendienst -

Représentants et techniciens commerciaux
Commercieel medewerker buitendienst (voltijds) voor de sector van residentieel vastgoed in de regio Antwerpen. Via prospectie bouwt u een rendabele portefeuille uit van koop- en huurpanden, zowel bestaand als nieuwbouw. Daarnaast zet u zich in teamverband
IMMO C&S - 2016-05-22 - Arr. Antwerpen

Constructielasser -

Soudeurs et oxycoupeurs
Voor een klant van ons, gelegen in Brecht, actief in de metaalsector, zoeken wij een constructielasser.Tot uw taken behoren:- lassen/samenstellen van constructies, lasverbindingen aan de hand van tekeningen.- controles uitvoeren en kwaliteit garanderenU
SafeTec Interim - 2016-04-09 - Arr. Antwerpen

Credit & Cash Collector (m/v) -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
Als credit & cash collector zorg je voor het correct alloceren van cash en het invorderen van de openstaande bedragen op klantenrekeningen. Je streeft de DSO targets na, en biedt een optimale ondersteuning
Vacature.com - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

Customer service medewerker NL-FR-PORTUGEES -

Représentants et techniciens commerciaux
Voor een bedrijf in het noorden van Antwerpen, zijn we op zoek naar een service-minded customer service medewerker. Je zal de klantencontacten onderhouden en beheren voor de nieuwe Portugese markt en ondersteunt je collega's met de Belgische en Franse
Randstad - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

Customer Service Representative English - French -

Directeurs et cadres de direction, ventes et commercialisation
YOUR JOB You are responsible for managing a portfolio of clients: you engage with clients to build relationships and you educate, i.e. communicating directly via email and telephone within the agreed
CIGNA - 2016-07-28 - Arr. Antwerpen

Dossierbeheerder (deels thuiswerk mogelijk) -

Secrétaires, services juridiques
Als ervaren dossierbeheerder zal jij instaan voor de boekhouding van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor je eigen dossiers en werkt deze af tem de jaarafsluiting. De BTW-aangiftes en fiscale optimalisaties behoren ook tot je takenpakket.Verder kijk
Randstad Professionals Finance - 2016-07-28 - Arr. Antwerpen

Ervaren onderhoudstechnieker M/V -

Techniciens, contrôle de processus industriels non classés ailleurs
Voor een bedrijf in Malle zijn we op zoek naar een bekwame onderhoudsman voor in een fabriek te werken. Je zorgt voornamelijk voor het onderhoud en de reparaties van het machinepark (grote staalbewerkingsmachines,
ACTIEF INTERIM - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

Helpdeskmedewerker NE/ NE + FR -

Responsables des prêts
Je wordt tewerkgesteld op de helpdesk van een bekende bank. Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en/of emails waarbij je de klanten en collega's van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en
ASAP CALL TEAM - 2016-02-19 - Arr. Antwerpen

Hoofdmonitor -

Professeurs, enseignement technique et professionnel
begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. samen met de andere monitoren een programma-aanbod
GEMEENTEBESTUUR ZOERSEL - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

Huishoudhulp regio Sint-Lenaerts M/V -

Gouvernantes et intendants à domicile
Het Jobcenter van Antwerpen zoekt een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Sint-Lenaerts.Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes
Daoust - 2016-06-22 - Arr. Antwerpen

KASSABEDIENDE 5233326 / 213 C -

Vendeurs, magasin
Onze klant is een dynamisch, groeiend tuincenter gevestigd in de regio Herentals/Lier. Om de groei te ondersteunen zoeken wij een medewerker voor de kassa. We zoeken een fulltime medewerker (m/v). Je bent vaak de laatste persoon waarmee de klanten contact
MANPOWER Kantoor Herentals - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

Leerkracht kleuteronderwijs / L.O. / Bachelor -

Instituteurs, enseignement primaire
Wij zoeken een superleuke kleuterjuf of meester L.O. om onze turnlessen te komen geven tot het einde van het schooljaar.Er zijn 4 klassen per leeftijdsgroep, nieuwe leerkrachten krijgen begeleiding van collega's en zorgteam.Laat je snel iets weten?Verloning
O.-L.- VROUWINSTITUUT PULHOF - 2016-04-16 - Arr. Antwerpen

LIFE SCIENCES - Project Manager -

Ingénieurs électroniciens
Our Life Sciences division provides advice on cGxP validation and compliance for customers in pharmaceutics, biotechnology and medical devices. Currently we are looking for a Project Manager to strengthen our teams in Belgium and The Netherlands.As Project
Agidens België - 2016-05-24 - Arr. Antwerpen

Logistiek verantwoordelijke -

Directeurs et cadres de direction, approvisionnement, distribution et assimilés
Voor onze klant te Merksem, zijn wij op zoek naar een assistent verantwoordelijke voor de distributie:Functie- Je hoofdtaak is het verdelen van de eindproducten via een computerprogramma- Brood in bakken
Vivaldis Interim - 2016-06-04 - Arr. Antwerpen

Mechanieker (Chemie) - Dagdienst - Vast Contract 5361033 / 66 C -

Mécaniciens et réparateurs de véhicules à moteur
Manpower Permanent Placement (onderdeel van ManpowerGroup) is een vaste waarde binnen de werving- en selectiewereld. Onze klant is een wereldspeler en actief in de chemische industrie. Omwille van hun
MANPOWER Kant. Antwerpen Perm Rec - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

Metser (m/v) -

Constructeurs de maisons
Voor onze klant, een kleine kmo te Rumst, zoeken wij een gemotiveerde metser in de bouwsector. Taken: U zal allround ingezet worden. U kan werken met slijpschijf. U kan voegen. U kan veilig afbraakwerken uitvoeren. U kan met gyproc werken.Wij bieden u
ACTIEF CONSTRUCT - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

Ontwerpingenieur bouwkunde en staalbouw -

Dessinateurs industriels
Binnen het projectteam staat de Ontwerper Bouwkunde en Staalbouw in voor het tekenen en ontwerpen van nieuwe constructies en aanpassingen van bestaande gebouwen en staalstructuren. - Vertrekkend van een projectomschrijving maak je op zelfstandige basis
BOUWJOBS - 2016-06-14 - Arr. Antwerpen

Pompmecanicien (Lillo) -

Mécaniciens et réparateurs de machines agricoles et industrielles
Voor onze klant, een gerenommeerde contractors firma uit de (petro)chemie, zijn wij op zoek naar een pompenmechanieker met als uitvalsbasis Lillo. Je staat in voor: Verschillende aandrijvingen monteren,
SAFETEC INTERIM - 2016-05-28 - Arr. Antwerpen

PRODUCTIE OPERATOR (m/v) -

Conducteurs d’installations et de machines de traitement chimique
Voor een groot internationaal bedrijf, actief binnen de chemische sector, zijn we op zoek naar een productie-operator. Je staat in voor het afvullen en verpakken op de vullijn. Naast het productiewerk,
VIO INTERIM - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

Projectleider Schilderwerken -

Superviseurs, bâtiment
Als projectleider ben je verantwoordelijke voor projecten van A tot Z. Als eerste aanspreekpunt op de werf beantwoord je vragen van klanten en externe partijen. Je staat in voor de planning van personeel en materiaal, rekening houdend met budget en oplevertermijn.
SPINDLE - 2016-02-13 - Arr. Antwerpen

REACHTRUCK CHAUFFEUR PROVINCIE ANTWERPEN 4756323 / 373 C -

Conducteurs de chariots élévateurs
Onze klanten zijn internationale firma's met grote logistieke afdelingen en/of firma's actief in de logistiek. Voor verschillende regios zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare reachtruckchauffeurs. Als polyvalente reachtruckchauffeur wordt
MANPOWER SEA - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

SAMENSTELLER -

Charpentiers métalliers et monteurs de charpentes métalliques
Als samensteller sta je in voor het samenstellen van metalen constructies in de industriebouw op basis van de vooropgestelde plannen. Je bent in het bezit van een rolbrugattest zodat je je afgewerkte stukken
ACCENT - 2016-02-22 - Arr. Antwerpen

Studenten houtbewerking -

Ébénistes, menuisiers et assimilés
Voor een warehouse in Kontich zijn wij op zoek naar 2 studenten voor een hersteldienst van meubelen. Je bent hiervoor vertrouwd met het bewerken van hout.Je hebt een goede fysieke conditie en geen rugklachten. Je bent flexibel ingesteld.- Je komt terecht
XTRA INTERIM & SELECT - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

Trainer | Technieker -

Spécialistes de l’enseignement, non classés ailleurs
Je werkt hoofdzakelijk als trainer. Je staat in voor het voorbereiden en up to date houden van het trainingsmateriaal. Je geeft producttraining aan onze klanten en brengt ze op de hoogte bij wijzigingen
ASAP WILRIJK - 2016-02-19 - Arr. Antwerpen

Verpleegkundige PAAZ -

Personnel infirmier (niveau intermédiaire)
Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van onze patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken voor onze job in GZA-ziekenhuis campus Sint-Vincentius
Antwerpen GZA Ziekenhuizen campus Sint-Vincentius - 2016-07-15 - Arr. Antwerpen

 
 
site généré en 18.451081991196 secondes