Emploi Chauffeur CE - ervaring kooiaap (m/v) Regio Halen Arr. Hasselt Talentus Hasselt VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004 - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: Chauffeur CE - ervaring kooiaap (m/v) Regio Halen

Description de l'offre:

Je staat in voor het beleveren van verschillende klanten. Je laadt en lost met de kraanwagen. Je helpt je collega's bij het laden van andere vrachtwagens.

Je komt terecht in een financieel gezonde en groeiende groep. Heb je interesse? Neem snel contact met ons op via hasselt (at) talentus.be en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

Je beschikt over een rijbewijs CE Je beschikt over een goede kennis Nederlands. Je bent flexibel aangezien je 's morgens vroeg begint. Je bent klantvriendelijk en kan zelfstandig functioneren. Je hebt ervaring met een kooiaap. Opleiding met kraan kan eventueel voorzien worden.



Nom de l'employeur:
Talentus Hasselt VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004

Adresse de l'employeur:
Talentus Hasselt VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004, , 3500 HASSELT, BELGIE

Forme de contact:
Kantoor Hasselt VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004

abstractJV_invalidDrivingLicence: C1+E

Job description courte: Conducteurs de poids lourds et de camions

Pays: Belgique

Région: Arr. Hasselt

Durée du contrat: Indéterminée

Type de contrat: Temps plein

Expérience: Entre 2 et 5 ans

Source d'offre d'emploi: VDAB, Services publics de l'emploi, Belgique

Comment faire une demande: Telephonez à l'employeur

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

Accountant -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Onze klant, een accountancykantoor met 5 vestigingen over heel Vlaanderen, behoort tot de top in de Accountancy markt. Deze positie hebben zij enerzijds verworven door het leveren van een uiterst kwalitatieve dienstverlening en anderzijds door ervoor
Vacature.com - 2016-09-10 - Arr. Hasselt

Analytische Accountant -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten.Ben je ambitieus ingesteld en heb je een eerste boekhoudkundige ervaring achter
ACCOUNTEMPS - 2016-09-10 - Arr. Hasselt

CHAUFFEUR C NACHT REGIO LUMMEN -

Conducteurs de motocycles
Als chauffeur C zal je: - 's nachts rijden - transport doen van autoonderdelen en paletgoederen - met handtranspalet laden en lossen - max 10u per dag rijden - werken van 2u tot 8 à 9u Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C + digitale
ACCENT - 2016-06-14 - Arr. Hasselt

Contact center medewerkers Inbound Telenet - Sint Truiden - vast contract - opstart 06/06 -

Responsables des prêts
Vanuit ons Contact Center in Sint Truiden ga je telefonisch in gesprek met Telenet klanten die vragen hebben over interactieve digitale televisie, internet & telefonie. Je zorgt voor een oplossing op maat en verkoopt producten die bij de klant passen:
RANDSTAD INHOUSE TELENET - 2016-05-20 - Arr. Hasselt

Customer Service -

Représentants et techniciens commerciaux
Als Administrator beheer je een vlotte en efficiënte werking van het transportgebeuren door in te staan voor een correcte orderingave en opvolging, actief te zoeken naar charters en te fungeren als aanspreekpunt voor de klant. Jouw takenpakket bestaat
Randstad - 2016-06-09 - Arr. Hasselt

Electricien -

Électriciens du bâtiment et assimilés
Houd je van techniek? En deins je niet terug voor werkzaamheden met elektrische installaties en kabelbanen. Dan ben jij onze nieuwe Elektricien in België!Dit ga je doen: Na een doorgedreven opleiding in onze activiteiten, wordt je ingezet op onze
EBR - 2016-08-02 - Arr. Hasselt

ERGOTHERAPEUT -

Spécialistes de la santé non classés ailleurs
Je staat mee in voor het algemeen welzijn van de bejaarden in ons rusthuis. Je activeert de bewoners door verschillende vrijetijdsbestedingen en handvaardigheden aan te bieden. Je werkt in een multidisciplinair team, samen met de verpleegkundigen, de
WOONZORGCENTRUM KIMPENHOF - 2016-07-28 - Arr. Hasselt

frituur medewerker regio Ham -

Commis au comptoir, restauration rapide

Plug-injobs - 2016-04-08 - Arr. Hasselt

Handlanger ruwbouw -

Manœuvres de chantier de travaux publics

ANKA BOUW - 2016-03-13 - Arr. Hasselt

HR Coördinator regio Lummen (m/v) -

Superviseurs, travail de bureau
Je staat in voor de aanwervingen van de techniekers, elektromechaniekers en storingstechniekers. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende verantwoordelijkheden: Selectie en Rekrutering. Je behartigt het volledige sollicitatieproces van A tot Z. Je hebt
LOGI-TECHNIC - 2016-03-10 - Arr. Hasselt

Huishoudhulp dienstverlening regio Paal-Tessenderlo -

Gouvernantes et intendants à domicile
Als huishoudhulp sta je in voor huishoudelijke taken in het kader van dienstencheques bij onze klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit schoonmaak en kan aangevuld worden met koken, klein verstelwerk en was en strijk.De werkuren liggen
FAMILIEHULP I.R.4 LEUVEN/LIMBURG - 2016-04-09 - Arr. Hasselt

HULPKOK/PIZZABAKKER -

Chefs cuisiniers

PIZZA PASTA & BASTA - 2016-02-13 - Arr. Hasselt

JOBSTUDENT horeca -

Serveurs
Je staat in voor het opdienen van dranken en glazen afwassen achter de toog. Dagen en uren zijn bespreekbaar maar vallen uiteraard voornamelijk in het weekend. Onze voorkeur gaat uit naar sociaalvaardige toffe en enthousiaste mensen die een vaste studentenjob
Sentower park - 2016-05-11 - Arr. Hasselt

Keukenmedewerker m/v -

Chefs cuisiniers
Voor een hedendaags koffiecafé waar u terecht kan voor een stevig ontbijt, gezonde kom soep, een lekker broodje, pannekoeken,.. zijn wij momenteel opzoek naar een keukenmedewerker. Bent u gepassioneerd door het koken en bent u opzoek naar een part-time
JOB EXPERT - 2016-09-10 - Arr. Hasselt

Koerier -

Emballeurs à la main et autres manœuvres des industries manufacturières
Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een medewerker signalisatie met volgend takenpakket: Signalisatieonderdelen ( borden, blokken,..) opladen in Beringen Signalisatieonderdelen plaatsen
UNIQUE OFFICE - 2016-08-17 - Arr. Hasselt

Lab Technician Research and Developement | Lummen -

Techniciens des sciences chimiques et physiques
* Werkt aan productontwikkeling en productverbetering * Je voert testen uit op laboschaal * Je analyseert en assisteert Pilot Plant-testen die uitgevoerd worden * Maakt zelf lab opstellingen om bepaalde vraagstellingen te onderzoeken * Werkt nieuwe analyse
Vacature.com - 2016-05-30 - Arr. Hasselt

Leergierige Boekhouder Regio Hasselt -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Robert Half is momenteel op zoek naar een Leergierige Boekhouder voor een bruisend bedrijf gelegen te Hasselt.Als Leergierige Boekhouder zal je volgende verantwoordelijkheden hebben: Je boekt facturen, lonen, banken en Btw-aangiftes in. Je bent verantwoordelijk
Vacature.com - 2016-06-14 - Arr. Hasselt

Leerkracht Nederlands Engels -

Professeurs, enseignement secondaire

KTA2-VILLERS - 2016-03-05 - Arr. Hasselt

Logistics Administrator wisselende shiften -

Courtiers en marchandises
Als Logistics Administrator ben je verantwoordelijk voor alle administratie van inkomende en uitgaande transporten. Voor de inkomende transporten houdt dit in dat je de dagelijkse slots beheert, chauffeurs de juiste informatie geeft en verder helpt, de
Randstad - 2016-02-13 - Arr. Hasselt

Medewerker commerciële binnendienst - Centrale verwarming / Nieuwe technieken -

Plombiers et tuyauteurs
In het afhaalmagazijn ben je, zowel telefonisch als persoonlijk, het aanspreekpunt voor professionele klanten, installateurs, inzake centrale verwarming. Je detecteert en analyseert grondig de vraag van de klant, interpreteert nauwgezet aangeleverde plannen
ASAP.be - 2016-02-15 - Arr. Hasselt

Metsers & bekisters -

Constructeurs de maisons
Metser Samen met de bekisters vormt u de uitvoerende kern van de werf. U voert de metselwerken van silicaat, snelbouw en Facade-steen uit. Naast het traditionele metselwerk lijmen wij ook het merendeel van onze Facade-steen om zo een modern ogend en duurzaam
Vandersmissen nv - 2016-02-13 - Arr. Hasselt

Proactieve boekhouder -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Robert Half is momenteel op zoek naar een proactieve boekhouder.FunctieJe rapporteert rechtstreeks naar de Financieel verantwoordelijke en werkt in een 12-koppig financieel team. Je bent verantwoordelijk voor de volledige boekhouding van een aantal vennootschappen
Vacature.com - 2016-08-17 - Arr. Hasselt

Procesoperator (m/v) -

Conducteurs d’installations et de machines de traitement chimique
Voor onze klant te Hasselt kijken we uit naar een Procesoperator. - Je bent , na een intensieve opleidingsperiode, verantwoordelijk voor inname en opslag van grondstoffen - Binnen de expeditie sta je ook
Vacature.com - 2016-06-14 - Arr. Hasselt

Project staffing verpleegkundige Team Limburg -

Personnel infirmier (niveau intermédiaire)
Organisatie- en afdelingomschrijving Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is project staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij CareTalents
Care Talents - 2016-03-26 - Arr. Hasselt

Software Consultant -

Directeurs et cadres de direction, technologies de l’information et des communications
Onze klant, gelegen te Limburg, behoort al meer dan 25 jaar tot de absolute top inzake tijdsregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en camerabewaking. Zij bieden hun klanten een totaalconcept
MONITOR - 2016-04-16 - Arr. Hasselt

Transportplanner -

Employés du service des transports
Voor een transportfirma gelegen in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je staat in voor de transportplanning van de dag- en nachtdistributie. De volledige transportopvolging, orderopvolging en transportadministratie behoort ook
KONVERT INTERIM - 2016-06-27 - Arr. Hasselt

Vertegenwoordigers Bepoint - Genk -

Directeurs et gérants, commerce de détail et de gros
Bepoint lanceert een innovatieve oplossing om de loyaliteit van de klanten te vergroten en zoekt daarvoor meerdere vertegenwoordigers (m/v) om dit nieuw concept aan KMO’s voor te stellen. Bepoint maakt
PROXIMEDIA - 2016-04-24 - Arr. Hasselt

Voorlader vaste nacht Lummen -

Employés du service des stocks
Je voornaamste taak zal bestaan uit het laden en lossen met een elektrisch transpallet van vrachtwagens in vaste team. Je werkt in de vaste nacht van 22 u. tot 6 u. Je hebt al een eerste ervaring als magazijnier opgebouwd en je bent gebeten door de logistieke
Randstad - 2016-09-10 - Arr. Hasselt

Wegenwerker -

Manœuvres de chantier de travaux publics
Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een betonboorder.- Je hebt reeds enige jaren ervaring- Je kan werken met diamantboor- Je hebt geen probleem met lange dagen en zwaar werk- VCA-attest is een pluspunt- Na een geslaagde interimperiode maak
Vivaldis Construct - 2016-07-15 - Arr. Hasselt

Werkvoorbereider -

Directeurs et cadres de direction, industrie manufacturière
Jouw takenpakket bestaat uit: - het voorbereiden van projecten voor oa. de schrijnwerkerij - technische tekeningen uitwerken - bestellingen plaaten - nacalculaties uitvoeren - algemene ondersteuning van
Vacature.com - 2016-09-10 - Arr. Hasselt

 
 
site généré en 7.1965429782867 secondes