Emploi Betonarbeider met ervaring rolbrug Arr. Maaseik Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: Betonarbeider met ervaring rolbrug

Description de l'offre:

Voor onze klant, gelegen in de regio Noord-Limburg, rekruteren we momenteel een Betonarbeider met de nodige ervaring met de rolbrug. Jouw takenpakket: - Samen met je collega's bekisters sta je in voor het ontkisten van de prefab betonelementen en de eventuele verdere afwerking ervan (gaatjes opvullen, barsten wegwerken, enz.). - Vervolgens draai je de prefab betonelementen om met de rolbrug en maak je deze klaar voor transport. - Je stapelt de elementen op een veilige manier in de voorziene ruimte, zodat ze gereed staan voor het transport. - Wanneer de vrachtwagens aankomen, zorg jij er voor dat de betonnen elementen worden opgeladen op de vrachtwagen. Hiervoor bedien je uiteraard ook de rolbrug.

- Je wordt tewerkgesteld bij een stabiele onderneming met een open bedrijfssfeer en een goede verstandhouding tussen de werknemers. - Na een korte proefperiode ontvang je je vast contract. - Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket afgestemd op jouw kennis en ervaring. Minimumloon is hierbij zeker € 14,5206 bruto/u, afhankelijk van je ervaring kan dit nog hoger liggen.

- Je hebt bij voorkeur ervaring in de beton- of bouwsector, dit specifiek met het bekisten en ontkisten van betonnen elementen. - Je hebt uitgebreide ervaring in het het bedienen van de rolbrug met producten van meer als 5 ton. - Je steekt je handen graag mee uit de mouwen en helpt bij het ontkisten. - Je bent stressbestendig en hebt een goed ruimtelijk en technisch inzicht. - Je bent een aangename persoonlijkheid die graag in team werkt.



Nom de l'employeur: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

Adresse de l'employeur:
Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC, Haltstraat 50 , 3900 OVERPELT, BELGIE

Forme de contact: Elien Vreys

Job description courte:
Constructeurs en béton armé, maçons ragréeurs et assimilés

Pays: Belgique

Région: Arr. Maaseik

Durée du contrat: Indéterminée

Type de contrat: Temps plein

Expérience: Entre 2 et 5 ans

Source d'offre d'emploi: VDAB, Services publics de l'emploi, Belgique

Comment faire une demande: Autre - voir texte libre

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

Allround technieker -

Mécaniciens et réparateurs de machines agricoles et industrielles
Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een handige technieker die kan mee helpen sleutelen in een team van techniekers aan onderhoudsmachines voor wegenreiniging. Je voert zowel mechanisch, hydraulisch,
Flexpoint Interim - 2016-06-22 - Arr. Maaseik

Beletteraar -

Autres nettoyeurs

Vacature.com - 2016-03-10 - Arr. Maaseik

Bestuurder van een mobiele kraan -

Conducteurs de grues, d’engins de levage divers et de matériels similaires

Vivaldis Construct - 2016-06-14 - Arr. Maaseik

Boekhouder -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Voor onze klant regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een ervaren boekhouder. Je zal verantwoordelijk zijn voor het inboeken van de facturen, inboeken van de financïele dagboeken, voorbereidingen van de betaling, BTW-aangifte, intracommunautaire
TEMPO-TEAM INTERIM - 2016-08-17 - Arr. Maaseik

Chauffeur CE -

Conducteurs de poids lourds et de camions
Leveren van goederen in Belgie en Nederland . Zijn sterk in het leveren van paletten, maar zijn vooral gekend omdat zij zich specialiseren in goederen waar andere problemen mee hebben. (buitenmaatse paletten, matrijzen, breekbare goederen, moeilijk vervoerbare
ASAP.be - 2016-04-15 - Arr. Maaseik

Chauffeur CE -

Conducteurs de poids lourds et de camions

IMPACT - 2016-02-13 - Arr. Maaseik

Elektricien -

Techniciens en électricité

IMPACT - 2016-02-13 - Arr. Maaseik

Gemotiveerde Huishoudhulp - Regio Hechtel-Eksel -

Gouvernantes et intendants à domicile
Sthep is op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp m/v om ons team te versterken. Sthep is gelegen te Peer. Eén van de belangrijkste pijlers van Sthep is dat wij gaan voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel
Sthep - 2016-07-28 - Arr. Maaseik

Grafisch afwerker -

Employés de service du courrier
Voor onze klant te Peer, zijn we op zoek naar een ervaren grafisch afwerker. Takenpakket: - Het instellen van vouwmachines - Kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de machine- Optie vast - Marktconform salaris- Je hebt kennis van papier - Je beheerst
Vacature.com - 2016-07-15 - Arr. Maaseik

Lasser - Samensteller Halfautomaat -

Soudeurs et oxycoupeurs
Je wordt in het atelier tewerkgesteld als lasser (halfautomaat) en monteur van containers Je staat met andere woorden in voor de volledige bouw van containers, van a tot z. Je staat in voor het monteren van de hydraulische cilinders.Onze klant biedt een
ASAP BREE - 2016-06-09 - Arr. Maaseik

MAGAZIJNIER -

Employés du service des stocks
Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een magazijnier. - Je voert diverse administratieve en logistieke opdrachten uit teneinde aan de ateliers/werven/diensten/directies de benodigde onderdelen ter beschikking te stellen: - het materiaal in ontvangst
ACCENT - 2016-04-01 - Arr. Maaseik

Magazijnmedewerk(st)er met leidinggevende skills -

Employés du service des stocks
Voor Brabantia (huishoudartikelen) in Overpelt zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker met leidinggevende skills. Je bent flexibel inzetbaar (op verschillende afdeling en jouw takenpakket zal bestaan uit: ontvangst van goederen, orderpicking, verpakking,
Randstad - 2016-07-15 - Arr. Maaseik

Medewerker expeditie -

Courtiers en marchandises
In onze volledig geautomatiseerde productiehal zal je ingeschakeld en opgeleid worden om mee te draaien in de expeditie. Jouw functie is het coördineren van de werkzaamheden op de expeditie en het warehouse voor eindproducten, inkomende producten
ASAP BREE - 2016-09-10 - Arr. Maaseik

Medewerker Personeelsdienst/Logistiek Bediende -

Superviseurs, travail de bureau
Je functie is tweeledig: Als medewerker op de personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor de personeels- en loonadministratie: opvolgen en beheer van tijdsregistratie werknemers, verlofaanvragen; berekenen van lonen, salarissen, eindejaarspremie en
START PEOPLE - 2016-02-13 - Arr. Maaseik

Monteur centrale verwarming -

Plombiers et tuyauteurs
Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een monteur centrale verwarming. Takenpakket: - Installeren van sanitair en centrale verwarming op grote werven - Zowel gas als mazout- Optie vast - Marktconform salaris Interesse? Bezorg ons je cv via
Vacature.com - 2016-04-03 - Arr. Maaseik

Monteur Specials bij Carglass® -

Laqueurs, vernisseurs et assimilés
Voor onze klant Carglass® zoeken we een monteur specials voor de regio Limburg. Onder toezicht en leiding van de atelierverantwoordelijke verleen je alle diensten die Carglass® aanbiedt. Je bent verantwoordelijk voor het degelijk behandelen van
SYNERGIE OVERPELT - 2016-02-13 - Arr. Maaseik

Monteur spouwmuurisolatie -

Monteurs en isolation thermique et acoustique
Woningen voorzien van spouwmuurisolatie: Boren in het juiste boorpatroon Muren voorzien van isolatie volgens juiste parel-lijm verhouding Voegen terugbrengen in originele staat d.m.v. juiste kleursamenstelling Eigen bevoorrading van lijm en parels in
UMANS RADEPO - 2016-02-13 - Arr. Maaseik

ONDERHOUDSTECHNIEKER -

Mécaniciens et réparateurs de machines agricoles et industrielles
Voor een bedrijf te Bocholt zijn we dringend op zoek naar een onderhoudstechnieker met goede kennis van elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, elektrotechniek en lassen. - Storingen verhelpen
ADECCO BREE - 2016-02-13 - Arr. Maaseik

Operator plooibank -

Régleurs et conducteurs de machines-outils
Voor onze klant in Hamont zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren plooier.Takenpakket:- Je gaat zelfstandig tekeningen lezen- Je gaat de te gebruiken plooimessen en balken bepalen- Je zal op termijn de instellingen van de machine bepalen- Je
IMPACT - 2016-05-28 - Arr. Maaseik

Planner te Houthalen -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Voor onze klant zoeken wij een planner. Je staat in voor het plannen van service-aanvragen en dit voor de regio Oost -en West Vlaanderen. De aanvragen komen vnl. binnen via mail en je staat in voor de
ASAP.be - 2016-05-06 - Arr. Maaseik

Ploegbaas wegenbouw -

Superviseurs, bâtiment
U geeft leiding aan een ploeg van 2 tot 5 arbeiders U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen, het materieel en het werk U streeft een goede werksfeer na in uw ploeg U werkt samen met de werfleider
DILISSEN - 2016-03-02 - Arr. Maaseik

Postuitreiker | Overpelt | voltijds -

Dactylographes et opérateurs de traitement de texte
Wij zijn voor de vestiging van Geel op zoek naar een postuitreiker/postbode. Als postuitreiker sta je in voor het sorteren én de correcte verdeling van briefwisseling en pakketjes in jouw regio.
SYNERGIE GEEL - 2016-04-07 - Arr. Maaseik

Schilder -

Peintres en bâtiment et poseurs de papiers peints
Je staat in voor algemene schilderwerken in bedrijfsgebouwen, hoodzakelijk in Limburg.Opleiding op de werkvloer (ibo) voor kandidaten die beperkte ervaring hebben.Verplaatsing gebeurt via carpooling.Je
GROEP AA - 2016-04-13 - Arr. Maaseik

Schoonmaakster -

Agents d’entretien dans les bureaux, les hôtels et autres établissements
Je zal instaan voor het schoonmaken van de kantoren, kantine en openbare ruimtes.Wij bieden je een interessante en deeltijdse job in dagdienst.poetsen van de kantoren Poetsen van kantoren beschikbaar zijn
ASAP BREE - 2016-08-02 - Arr. Maaseik

Straler/Spuiter (m/v) -

Conducteurs d’installations de traitement superficiel des métaux
CTC Tankbouw is sinds de oprichting in 1998 een sterke speler op het gebied van brandstofopslagtanks voor zowel de grote oliemaatschappijen als de kleinere particuliere stations binnen Europa. Belangrijke
YELLOW SELECTIE A/L - 2016-08-10 - Arr. Maaseik

Technieker M/V -

Mécaniciens et réparateurs de machines agricoles et industrielles
Jouw takenpakket bestaat uit: - je gaat alleen op pad en staat in voor het uitvoeren van herstellingen aan liften - je ontvangt iedere maand een planning en werkt deze af in combinatie met dringende interventies.
Vacature.com - 2016-03-06 - Arr. Maaseik

TECHNISCH OPERATOR (DAGUREN) -

Conducteurs d’installations et de machines de traitement chimique
Jouw takenpakket: Voorbereiding van het productieproces: lossen en bijvullen van grondstoffen, voorbereiding van de machines, invullen van checklists en invullen van technische parameters; opvolgen
Select HR - 2016-06-04 - Arr. Maaseik

Verhuurmedewerker, (Boels Verhuur Lommel) -

Consultants et employés d’agence de voyages
- Je adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; - Tevens ben je verantwoordelijk voor transport; - Je bent verantwoordelijk voor de afgifte
BOELS VERHUUR - 2016-02-13 - Arr. Maaseik

Verkoopsadviseur -

Directeurs et cadres de direction, ventes et commercialisation
Ondersteuning geven aan de verkoopsafdeling Afleveren van verkochte voertuigen, met de nodige uitleg, functionering, waarborgen, onderhoud.. Meewerken aan de klantentevredenheid Verkoop van bijkomende
UNIQUE OFFICE - 2016-07-15 - Arr. Maaseik

Werkvoorbereider/Opmeter -

Charpentiers en bois et menuisiers du bâtiment
Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider.Takenpakket:- Opmeten van projecten- Bestellingen plaatsen- Op termijn groei je door naar een functie als werfleider- Optie vast- Salaris op basis van ervaring en capaciteiten- Je
IMPACT - 2016-05-13 - Arr. Maaseik

 
 
site généré en 32.111403942108 secondes