Emploi ARBEIDER METAAL MET EERSTE WERKERVARING DAGWERK Arr. Kortrijk FORUM JOBS - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: ARBEIDER METAAL MET EERSTE WERKERVARING DAGWERK

Description de l'offre:
Voor een metaalverwerkend bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een metaalarbeider. Jouw taken zijn o.m plooien, lassen, rollen ... van staalproducten (en inox, aluminium). Dit word je aangeleerd indien je geen ervaring hebt. Je start in een groep met ervaren stielmannen en kan na verloop van tijd zelfstandig aan de slag.

Nom de l'employeur: FORUM JOBS

Adresse de l'employeur:
Forum Jobs, H. Lebbestraat 16 , 8790 WAREGEM, BELGIE

Forme de contact: Seynaeve Lisa

Job description courte: Tôliers-chaudronniers

Pays: Belgique

Région: Arr. Kortrijk

Durée du contrat: Indéterminée

Type de contrat: Temps plein

Expérience: Non requise

Source d'offre d'emploi: VDAB, Services publics de l'emploi, Belgique

Comment faire une demande: Autre - voir texte libre

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

ADMINISTRATIEF BEDIENDE VOOR DIENST FACTURATIE - OPTIE VAST - M/V -

Directeurs et cadres de direction, services financiers
Voor onze klant in de regio van Menen zijn wij op zoek naar een administratief bediende pré-facturatie.Jouw takenpakket:- Facturatie voorbereiden: activiteiten van de chauffeurs correct zetten in
FORUM JOBS - 2016-06-27 - Arr. Ieper

AFTER SALES COORDINATOR / PLANNER TECHNIEKERS -

Employés du service d’ordonnancement de la production
De after-sales afdeling , staat in voor de installatie en het onderhoud van verschillende machines over de gehele wereld. Ter versterking zoeken we een coördinator / planner. Je bent het aanspreekpunt
ADECCO INDUSTRIE - 2016-02-13 - Arr. Kortrijk

Assistent Projectleider Industriebouw -

Directeurs et cadres de direction, bâtiment
ID Recruitment zoekt een Assistent Projectleider Industriebouw met volgend takenpakket : Als Assistent Projectleider ondersteunt u de Projectleider voor de tot u toegewezen projecten De projecten situeren zich in de industriebouw en hebben budgetten boven
ID RECRUITMENT & TRAINING - 2016-05-12 - Arr. Kortrijk

DRINGEND GEZOCHT: OPERATOR PONSMACHINE - 2 PLOEGEN - OPTIE VAST -

Régleurs et conducteurs de machines-outils
Onze klant is een familiaal bedrijf gespecialiseerd in de productie van elektrische huishoudtoestellen. Met hun jarenlange ervaring binnen hun sector dragen ze de trotse naam van marktleider in de Benelux. Door de continue groei en expansie binnen Europa
Let's Work - 2016-04-08 - Arr. Kortrijk

ERVAREN BOEKHOUDER/CONSULTANT 5325337 / 9 C -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Met jouw relevante kennis en ervaring ga jij werken als consultant/boekhouder bij verschillende klanten van onze klant. Dit kunnen projecten zijn van bv. 2 jaar maar dit kunnen ook projecten zijn van 6 maanden binnen ��nzelfde
Manpower - 2016-08-17 - Arr. Kortrijk

GEPASSIONEERDE VERKOPER MET KENNIS VAN GROENTEN EN FRUIT TE KORTRIJK -

Vendeurs à l’étal et sur les marchés
Voor een bloeiende groenten- en fruitzaak in de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijds verkoopsmedewerker. Jouw taken bestaan uit het klaarzetten van de winkel, bestellingen opnemen, helpen van de klanten, kassawerk, etc.Een uitdagende
AGO Jobs & HR - 2016-06-14 - Arr. Kortrijk

HDC-medewerker -

Responsables des prêts
Je maakt en verstuurt offertes op basis van de informatie verkregen bij inkomende telefoons/mails en bepaalt hiervoor de prijs (in samenwerking met je teamleader) Je volgt de gemaakte offertes op met het oog op de ondertekening ervan Je bent het eerste
Talentus Waregem Waregem VG.431/BUO - W.INT.237 - B-AA04.014 - DG-LAV-004 - 2016-06-22 - Arr. Kortrijk

HULPKOK WARME LIJN -

Chefs cuisiniers

PARKHOTEL - 2016-02-28 - Arr. Kortrijk

improvement engineer -

Directeurs et cadres de direction, industrie manufacturière
Uitvoeren van technische analyses en voorstellen formuleren aan de plant manager om af te zekeren dat mogelijke kwalitatieve en kwantitatieve verbeteringen toegevoegd worden aan de processen van de zaag-
HR EXPERTS - 2016-04-07 - Arr. Kortrijk

leraar Turks -

Spécialistes des méthodes d’enseignement
We leggen een wervingsreserve aan:- lesgeven (Turks) in het volwassenenonderwijs- deelnemen aan teamoverleg en personeelvergaderingen in functie van de lesopdracht- afhankelijk van het aantal inschrijvingen gaat een module Turks door- lesgeven aan volwassenen-
CVO HITEK - 2016-06-22 - Arr. Kortrijk

LOGISTIEK MEDEWERKER INBOUND ADMINISTRATOR (M/V) -

Courtiers en marchandises
Voor onze klant te Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een logistiek medewerker voor de afdeling 'binnenkomende goederen'. Je bent verantwoordelijk voor: · Boeking bij onze transporteurs en bijhorende verdere opvolging van de zendingen te
VIO HR - 2016-02-13 - Arr. Kortrijk

Magazijnier 2 ploegen te Deerlijk (ref.768769) -

Employés du service des stocks
Uit te voeren werkzaamheden: picking list samenstellen, lossen en laden van goederen van en in vrachtwagens, stapelen en ordenen van goederen in rekken, manueel hanteren van lasten (tijdens orderpicking), proper houden van de werkomgeving, verpakkingen
Randstad - 2016-05-28 - Arr. Kortrijk

Magazijnier / toonbankbediende met kennis PC -

Employés du service des stocks
Je staat in voor een optimale orderverwerking. Je behandelt leveringen, retours, pickings en verzendingen. Orderverwerking gebeurt via scanning, werken met de vorkheftruck en een nauwgezette toonbankbediening. Je beheert diverse gereedschappen voor werf-
vind! Waregem VG 158/BUC - 2016-08-10 - Arr. Kortrijk

MARKETING ASSISTANT EXPORT (M/V) -

Directeurs et cadres de direction, publicité et relations publiques
Je houdt je bezig met de lokale marketingactiviteiten in de exportlanden: Je doet verschillende beurzen en zorgt daarbij dat alles correct verloopt, je evalueert mogelijke deelnames, je schrijft je in
Vacature.com - 2016-06-27 - Arr. Kortrijk

Monteur -

Techniciens, contrôle de processus industriels non classés ailleurs
Onze klant is een producent van zonneweringen en andere gelijkaardige producten, gelegen te Gullegem. Men zoekt monteurs die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in de producten. Taken:
Konvert Interim Menen - 2016-04-16 - Arr. Kortrijk

MONTEUR INDUSTRIELE ISOLATIE - REGIO KORTRJIK - DAGWERK -

Monteurs en isolation thermique et acoustique
Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een monteur industriële isolatie. 40% van de job is het maken van stukken, 60% de montage ervan. Je taak is het isoleren van buizen, veelal in de voedingssector. Je wordt hiervoor intern opgeleid,
Forum Jobs Kortrijk - 2016-07-28 - Arr. Kortrijk

MONTEUR MET GOEDE KENNIS ELEKTRICITEIT -

Techniciens, contrôle de processus industriels non classés ailleurs

Forum JOBS - 2016-03-06 - Arr. Sint-Niklaas

MONTEUR / REGLEUR INJECTION PLASTIQUE -

Forgerons, estampeurs et conducteurs de presses à forger
Mission: Monter & démonter les moules sur les presses. Assurer le démarrage en série. Régler les machines sur base d'un dossier de production. Suivre & assurer la
Accent Industry Services Menen - 2016-09-10 - Arr. Kortrijk

OPERATOR VOOR VERPAKKINGSMACHINE VOOR 3 PLOEGEN - OPTIE VAST CONTRACT -

Conducteurs de machines d’emballage, d’embouteillage et d’étiquetage
Voor een bedrijf in de streek van Waregem zijn we dringend op zoek naar een machinebedienaar die instaat voor het bedienen van de machines en het verpakken van de materialen.Je kan werken in 3 ploegen.Technisch
FORUM JOBS KORTRIJK - 2016-04-26 - Arr. Kortrijk

OPERATOR WEEKENDPLOEG (M/V) -

Métiers qualifiés du traitement du bois

EXPERZA WAREGEM - 2016-02-13 - Arr. Kortrijk

Polyvalent medewerker versafdeling -

Vendeurs, magasin
Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker versafdeling. Taken: -Je werkt in de verschillende versafdelingen (groenten, fruit, bakkerij,...)-Wij bieden je een vast contract na interimperiode-Je beschikt over een eerste
Konvert Interim Kortrijk Centrum - 2016-07-28 - Arr. Kortrijk

Proces-Opvolger -

Emballeurs à la main et autres manœuvres des industries manufacturières
- Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. - Je voert procescontroles uit aan de hand van staalnames en analyse en interpreteert de
AGO Jobs & HR - 2016-06-14 - Arr. Kortrijk

PROCESOPERATOR FARMACIE -

Conducteurs d’installations et de machines de traitement chimique
Taken: - Aansturen procesinstallatie waarin chemische bewerkingen worden uitgevoerd en bewaken van de continuïteit van het totale proces om op een veilige en efficïente manier tot een kwalitatief
FORUM JOBS - 2016-04-29 - Arr. Turnhout

Programmeur PLC -

Techniciens en électricité
Voor een modern textielbedrijf te Avelgem zijn wij op zoek naar een programmeur PLC. Je hebt een ruime technische kennis. Kennis van PLC sturingen is en absolute must. Je staat open om in een grote productieomgeving te werken. Hands-on mentaliteit en
Konvert Interim Oudenaarde - 2016-03-19 - Arr. Kortrijk

Project Manager met kennis van Elektrotechniek, Proces Instrumentatie en Automatisatie -

Techniciens en électricité
o Je leidt projecten van A tot Z voor high-end klanten in de energiesector. o Je bepaalt de de project scope, coördineert de ontwerpfase, beheert budget en projectplanning o Je staat voortdurend in contact met zowel interne als externe partners (klant,
Euro Engineering - 2016-02-13 - Arr. Kortrijk

Schrijnwerker op atelier (m/v) -

Charpentiers en bois et menuisiers du bâtiment
We zijn dringend op zoek naar een houtbewerker op atelier om het maatwerk team te versterken.Je staat in voor het samenstellen van poorten en tuinmateriaal op maat, op vraag van de klant. Het bedrijf werkt met hoogwaardige houtmaterialen! Daarnaast maak
SYNERGIE WAREGEM - 2016-07-15 - Arr. Kortrijk

Verkoop medewerker - interieuradvies M/V -

Décorateurs et designers d’intérieurs
ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker verkoop voor een meubel- en interieurzaak te Spiere. Jouw taken : * Je geeft advies aan de klanten * Je volgt de laatste trends en tendenzen op in de interieurwereld * Je helpt mee bij het inrichten en aankleden
Adecco - 2016-02-15 - Arr. Kortrijk

Verkoop warenhuis Deeltijds (25u) -

Vendeurs, magasin
Onze klant is een warenhuis gelegen te Wevelgem. Men zoekt een verkoopsmedewerker. Functie: Je zal polyvalent ingezet worden in het warenhuis. Je zal zowel kassawerk doen als hulp in de winkel zelf. Als kassamedewerker ben je het eerste aanspreekpunt
Konvert Interim Menen - 2016-08-02 - Arr. Kortrijk

woonbegeleider (personen met licht tot matig verstandelijke beperking -

Spécialistes du travail social
Je maakt deel uit van het team warande en kiest bewust voor halftijds werken. Je bent een zorgzaam, flexibel iemand voor wie het geen probleem is occasioneel een dienst over te nemen, je bent in staat zelfstandig te handelen en je verantwoordelijkheid
DE BRANDING - 2016-05-02 - Arr. Kortrijk

 
 
site généré en 7.7123551368713 secondes