Emploi Administratief bediende met ervaring in telefonie Arr. Gent CREDIAS - Offres d'emploi

APPLIQUER
Titre du poste: Administratief bediende met ervaring in telefonie

Description de l'offre:

Je verzorgt alle inkomende en uitgaande telefonie ( NL / FR = vlotte kennis)

Je neemt contact op met slechte betalers (zowel mondeling als schriftelijk)

Je organiseert en beheert een gestructureerd klassement zowel online als offline, zodat op elk moment alle administratie eenvoudig raadpleegbaar is.

Je contacteert leveranciers om afspraken vast te leggen voor herstellingen, onderhoud, ...

Je verzorgt een foutloze en verzorgde communicatie naar officiële instanties.

Je verwerkt de inkomende briefwisseling.

Je bent met de inkomende mails de tussenpersoon tussen onze klanten en onze sales-afdeling.

Je werkt van maandag tot vrijdag van 8.30u tot 12u en van 14u tot 18u.

Je maakt deel uit van een dynamisch team in een groeiende onderneming.

Je krijgt een correcte verloning en maaltijdcheques.

Je hebt een eerste administratieve werkervaring achter de rug.

Eerst en vooral ben je administratief een krak. Je bent op je best wanneer je de puntjes op de "i" mag zetten.

Je bent veelzijdig en flexibel. Je helpt waar nodig, je ziet werk en je houdt van variatie.

Je werkt ordelijk en met overzicht. Je weet structuur te brengen in je werk.

Nauwkeurig zijn is 1 van je grote troeven.

Je bent commercieel ingesteld en spontaan.



Nom de l'employeur: CREDIAS

Adresse de l'employeur:
CREDIAS, KERKSTRAAT 1 bus 1, 9930 ZOMERGEM, BELGIE

Forme de contact: Brenda De Meyer

Job description courte:
Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs

Pays: Belgique

Région: Arr. Gent

Durée du contrat: Indéterminée

Type de contrat: Temps plein

Expérience: 1 an

Source d'offre d'emploi: VDAB, Services publics de l'emploi, Belgique

Comment faire une demande: Lettre + CV à l'employeur

APPLIQUER

Similiar Offres d'emploi

Account Manager Oost-Vlaanderen -

Directeurs et gérants, commerce de détail et de gros
Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van regio Oost-Vlaanderen. Dit doe je zowel door het werven van nieuwe klanten als het verkopen van producten en diensten
Vacature.com - 2016-08-02 - Arr. Gent

Administratief Bediende Veilingshuis -

Acheteurs
Voor onze klant, een veilingshuis van kunst en antiek, zijn wij op zoek naar een administratief bediende met interesse in de kunstwereld. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de veilingen. Hier komt namelijk heel wat administratie
START PEOPLE - 2016-04-07 - Arr. Gent

Allround Software tester -

Directeurs et cadres de direction, technologies de l’information et des communications
Taken en verantwoordelijkheden:•Testen van processen en applicaties•Ontwikkelen en uitschrijven van test-cases•Ontwikkelen van test scripts•Definiëren van defects•Opstellen van test plans•Opstellen
HR EXPERTS - 2016-03-15 - Arr. Gent

ArcelorMittal zoekt productiearbeiders Staalfabriek -

Employés du service des stocks
Als medewerker in de goederenontvangst sta je in voor het in- en uitladen van vrachtwagens met behulp van een heftruck en het op orde houden van het magazijn.ArcelorMittal Gent is een geïntegreerd staalbedrijf in de Gentse Zeehaven. ArcelorMittal
RANDSTAD INHOUSE ARCELOR - 2016-07-15 - Arr. Gent

Beenhouwer Merelbeke -

Bouchers, poissonniers et assimilés
Vanuit het atelier verwerk je allerhande vleesproducten. De bewerkte producten pak je in en stal je uit in de koelmeubels. Op piekmomenten help je mee in het filiaal bij de bediening van klanten. Daarnaast reinig je je werkomgeving volgens de geldende
Meat&More - 2016-05-02 - Arr. Gent

Chauffeur CE (inspringer - bijverdienste) - Evergem -

Conducteurs de poids lourds et de camions
Voor een klant in Evergem zoeken we een chauffeur met rijbewijs CE. Niet om voltijds te werken maar eerder om piekmomenten op te vangen. Zoek je een bijverdienste en ben je regelmatig beschikbaar? Dan is dit misschien een leuke vacature voor jou! Je start
Randstad - 2016-07-15 - Arr. Gent

CHAUFFEUR CE Nationaal transport, Evergem 5040805 / 6 C -

Conducteurs de poids lourds et de camions
Je staat in voor het klaarzetten, transport en de levering van goederen. Je bestuurt een trekker met oplegger, waarmee je nationale dagritten doet. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de transportdocumenten.Onze klant biedt een voltijdse
Manpower - 2016-05-20 - Arr. Gent

CNC FREZER (MATRIJZENMAKERIJ) M/V REGIO WAREGEM M/V 5440822 / 64 C -

Régleurs et conducteurs de machines-outils
Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een CNC-frezer in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor de vervaardiging van matrijzen. Dit doe je aan de hand van technische tekeningenJe komt terecht in een bedrijf in volle expansie, met een hoogtechnologisch
MANPOWER Kantoor Waregem - 2016-09-10 - Arr. Gent

FLATWACHTER -

Agents de sécurité
U bevordert de leefbaarheid in de wijk Nieuw Gent door het bestrijden van overlast op openbaar domein en in de gemeenschappelijke delen van de hooggebouwen. U heeft tot doel de kwaliteit van het samenleven en leefbaarheid te vergroten door het uitvoeren
WONINGENT - 2016-02-13 - Arr. Gent

Frituur uitbater -

Commis au comptoir, restauration rapide

bvba INDIAN CURRY HOUSE - 2016-07-15 - Arr. Gent

GEMOTIVEERDE TIG-LASSER te Gent (m/v) -

Soudeurs et oxycoupeurs
Voor een bedrijf in Kruibeke gespecialiseerd in piping en building, ben ik op zoek naar een gemotiveerde TIG-lasser. Je zal extern bij een firma in Gent tewerkgesteld worden. Je komt terecht in een team van vier ervaren lassers die jou onder hun hoede
VIO INTERIM - 2016-05-15 - Arr. Gent

HR Officer (m/v) regio Zottegem (1056762) -

Superviseurs, travail de bureau
Als HR Officer zal je instaan voor de personeelsadministratie voor verschillende bedrijven. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit volgende zaken: - opvolgen en controle uren van werknemers; - bijhouden verlof en ziekte en doorgeven aan sociaal secretariaat;
Secretary Plus - 2016-05-15 - Arr. Gent

INTERIEURONTWERPER (M/V) -

Décorateurs et designers d’intérieurs
Voor een bedrijf regio Gavere ben ik op zoek naar een interieurontwerper. - je zal terechtkomen in een team van 4 creatieve interieurontwerpers en zal instaan voor het ontwerpen van interieurs op maat van de klant - het bedrijf onderscheidt zich door
Accent Select Services OUDENAARDE - 2016-05-13 - Arr. Gent

JUNIOR ACCOUNTANT (M/V) -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Hays Accounting & Finance Gent is op zoek naar een enthousiaste Junior Accountant voor een dynamische Belgische onderneming regio Gent. Interesse in deze uitgebreide job? Solliciteer nu! Breed takenpakket boekhouding Internationaal actief Vaste
Hays Gent - 2016-09-10 - Arr. Gent

Jurist -

Avocats
FARYS | TMVW TMVW is uitgegroeid tot een multiservicebedrijf en bundelt haar operationele activiteiten onder de naam FARYS. We leveren niet alleen drinkwater, we saneren ook afvalwater, bouwen en renoveren zwembaden en sportinfrastructuur, leveren water
FARYS | TMVW - 2016-06-14 - Arr. Gent

KOK CATERING GENT 5086506 / 74 C -

Directeurs et gérants, hôtellerie
Manpower Horeca _ Events is op zoek naar een KOK (m/v) om te werken in een gerenomeerd cateringbedrijf in GENT. Takenpakket: *Creatief meedenken * Mise en Place catering * Catering zelf coördineren Je kan zelfstandig werken, maar bent toch een echte
MANPOWER O&W Vlaanderen Horeca & Events - 2016-06-22 - Arr. Gent

Kok-gerant centrum Gent -

Directeurs et gérants, hôtellerie
Voor een eetkaffee in het centrum van Gent zijn wij op zoek naar een kok-gerant. Je bent kok-gerant binnen de voorbereidingskeuken waar je het werk niet alleen organiseert, maar ook helpt uitvoeren. Hier gebeuren de mise-en-place voor twee restaurants.
Randstad - 2016-06-27 - Arr. Gent

Management Assistant -

Secrétaires d’administration et secrétaires exécutifs
Je biedt algemene ondersteuning aan 2 IT-gespecialiseerde bedrijven op vlak van organisatie en administratie: - organiseren van buitenlandse reizen van de CEO en medewerkers - agendabeheer - receptietaken:
Vacature.com - 2016-03-27 - Arr. Gent

mechanieker -

Mécaniciens et réparateurs de véhicules à moteur
Voor een klant van ons gelegen in de regio Gent, zijn we opzoek naar een mechanieker. jou taken zullen o.a bestaan uit: -Je voert het curatief en preventief onderhoud op de machines uit. - Je voert onderhoudswerken
SAFETEC INTERIM - 2016-02-19 - Arr. Gent

Ontwerper Mechanica -

Dessinateurs industriels
U ondersteunt bij het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe of aangepaste mechanische onderdelen en toestellen, en de verdere uitwerking van projecten.Dit omvat onder andere:- Ontwerpen van nieuwe onderdelen of aanpassingen aan bestaande configuraties-
t-interim - 2016-03-19 - Arr. Gent

Parkinsonverpleegkundige -

Personnel infirmier (niveau intermédiaire)
BedrijfHecht jij eveneens belang aan waarden zoals deskundigheid, openheid, vriendelijkheid, collegialiteit, en patiëntgerichtheid? Dan verwelkomen wij jou graag in ons ziekenhuis als nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers
Gent AZ Sint-Lucas - 2016-04-07 - Arr. Gent

Productieverantwoordelijke -

Directeurs et cadres de direction, industrie manufacturière
Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een werkvoorbereider productie ( m/v )Fuctie:Administratief voorbereiden van de productieOpmaken van meteriaalstatenOpmaken van orders voor inkoop , productie
Vivaldis Interim - 2016-08-10 - Arr. Gent

Recovery Officer -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Intrum Justitita staat in voor het overkopen van onbetaalde vorderingen van verschillende types ondernemingen (kredietinstellingen, telecom, energieproducenten, postorderbedrijven,…). Op deze manier nemen we voor onze opdrachtgevers het risico van niet-betaling
INTRUM JUSTITIA - 2016-05-22 - Arr. Gent

Senior Mechanical engineer (onmiddellijk vast - mooie verloning) -

Dessinateurs industriels
•Je belangrijkste focus ligt op het ontwerpen van hoogtechnologische machineonderdelen bestemd voor sputter applicaties voor diverse klanten (bv. glasfabrikanten,...).•Je hebt nauw overleg met de mensen uit de sales afdeling die de vraag van de klant
HR EXPERTS - 2016-04-15 - Arr. Gent

Stafmedewerker -

Cadres supérieurs de l’administration publique
Jobpunt Vlaanderen zoekt voor een tijdelijke indiensttreding bij het Mobiliteitsbedrijf Gent een stafmedewerker op de afdeling Ondersteuning. De afdeling Ondersteuning bevat 25 medewerkers en telt meerdere cellen zoals ICT, logistiek, communicatie en
t-interim Gent - 2016-09-10 - Arr. Gent

Studenten 18+ gezocht, periode: Augustus (m/v) -

Professions intermédiaires de la comptabilité
Op zoek naar een toffe studentenjob met een mooie verloning? Voor een logistiek bedrijf in Desteldonk ben ik op zoek naar 40 studenten die beschikbaar zijn in de zomervakantie of langer. Je zal werken als orderpicker en helpt mee met het klaarmaken van
VIO INTERIM - 2016-08-10 - Arr. Gent

VERANTWOORDELIJKE SPRAYLIJN PARKET -

Monteurs en isolation thermique et acoustique
Verantwoordelijk voor de automatische sprayline voor parket Administratief bijwerken en opvolgen van orders Kwaliteits- en kleurcontrole Opstarten van de volledige machinelijn en uitvoeren van orders met hulp van 1 a 2 collega's waar jij voor instaat.Een
ACCENT - 2016-05-05 - Arr. Gent

Voltijds medewerker verkoop Panos Rail Gent-Dampoort -

Vendeurs à l’étal et sur les marchés
Je werkt als verkoper of verkoopster in de Panos uitbating in het station van Gent-Dampoort. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je
SSP BELGIË - 2016-02-22 - Arr. Gent

Werfopvolger (toezichter) -

Superviseurs, bâtiment
Als werfopvolger toezichter ga je de uitgevoerde werken controleren en inspecteren of alles volgens het lastenboek en kwalitatief is uitgevoerd is uitgevoerd . Verder ben je verantwoordelijk voor de algemene veiligheid op de werf. Naast het technische
Brunel - 2016-03-26 - Arr. Gent

Winkelbediende m/v - schoenenspeciaalzaak -

Représentants et techniciens commerciaux
Voor een schoenenspeciaalzaak in Gent zoeken we een student (M/V) voor de verkoop van orthopedische schoenen. Jouw takenpakket bestaat uit : advies verstrekken aan klanten etaleren van schoenen je waakt over de orde en de netheid schoenen halen uit de
ADECCO INTERIM_INDUSTRIE - 2016-08-17 - Arr. Gent

 
 
site généré en 17.815586090088 secondes